Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Hurriyet: Η Τουρκία ζητά την έκδοση 136 ατόμων από τις γερμανικές αρχές


Η Τουρκία έχει παραδώσει έναν κατάλογο 136 ατόμων που απαιτεί να εκδοθούν από τις γερμανικές αρχές για ύποπτες συνδέσεις με τρομοκρατικές ομάδες, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet η οποία επικαλείται δήλωση του Πρόεδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Ερντογάν είπε στους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του «Δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα αλλά είναι ένας ουσιαστικός κατάλογος. Μια λίστα με 136 άτομα στη Γερμανία».

Δεν διευκρίνισε ποιες ομάδες συμπεριλήφθηκαν, αλλά αναφέρθηκε επίσης ότι η Γερμανία θα έπρεπε να είναι πιο αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των μελών του δικτύου του κληρικού Φετουλάχ Γκιούλεν, του παράνομου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) και της αριστερής μαχητικής ομάδας DHKP-C.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]