Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να επικυρώσει τη συμφωνία καλεί το κοινοβούλιο ο Ζάεφ


Το "90% και πλέον" των πολιτών που ψήφισαν σήμερα στο δημοψήφισμα ενέκρινε τη συμφωνία με την Ελλάδα και το κοινοβούλιο πρέπει να "επικυρώσει τη βούληση της πλειοψηφίας" δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ.

«Άνω του 90% του συνόλου των ψήφων ήταν υπέρ του "ναι", επομένως είναι η σειρά του Κοινοβουλίου να επικυρώσει τη βούληση της πλειοψηφίας» είπε ο Ζόραν Ζάεφ στο AFP.

Κανείς δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει εάν ο Ζόραν Ζάεφ έχει άγνοια κινδύνου στην προσπάθειά του να υπερπηδήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μέσα από μια καθαρά υποκειμενική ανάγνωσή του ή εάν πιέζεται να αποπληρώσει τον πλούτο που απέκτησε (μεταξύ των οποίων και ένα εξοχικό στην Χαλκιδική) ως γόνος αγροτικής οικογένειας...
Πιθανότατα υπολογίζει στην στήριξη των πολιτικών του χορηγών πολύ περισσότερο από όσο οι ίδιοι θα τον στηρίξουν εάν "κάτι" δεν πάει καλά στη συνέχεια του πολιτικού βίου του πρωθυπουργού των Σκοπίων...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]