Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόρρητη έκθεση της CIA αποκαλύπτει: Ο Χίτλερ ήταν bisexual


Άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του Αδόλφου Χίτλερ φέρνει στο φως απόρρητη έκθεση της CIA, η οποία αποκαλύπτει την ερωτική έλξη που ένιωθε για στενούς συνεργάτες του.

Σχεδόν 73 χρόνια μετά την αυτοκτονία του έρχονται στο φως πτυχές που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε αποκαλύπτοντας ότι ο αδίστακτος διώκτης των ομοφυλόφιλων έκρυβε μία καταπιεσμένη σεξουαλική φύση. Ήταν ετεροφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος με σαδομαζοχιστικές μάλιστα, τάσεις.

Σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση της CIA ο Φύρερ έλκονταν από τον αρχηγό των SS, Ρούντολφ Ες που συχνά εμφανιζόταν σε χοροεσπερίδες ντυμένος με γυναικεία ρούχα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Σχεδόν 73 χρόνια μετά την αυτοκτονία.....Σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση της CIA ο Φύρερ έλκονταν από τον αρχηγό των SS, Ρούντολφ Ες που συχνά εμφανιζόταν σε χοροεσπερίδες ντυμένος με γυναικεία ρούχα."


    Φωτογραφικο υλικο διαθετουν;

    Γιατι σε μια αλλη "εκθεση" της CIA, ο Χιτλερ εθεαθη σε χωρα της Νοτιου Αμερικης!!

    https://www.protothema.gr/stories/article/727055/cia-o-hitler-epezise-kai-diefuge-stin-kolomvia-kai-meta-stin-argedini-/


    ΥΓ: Πολυ δουλεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]