Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή


Η απίστευτη δήλωση του Παύλου Πολάκη σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές αν βάλει κάποιους φυλακή προκαλεί έντονα ερωτήματα και επιβεβαιώνει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τη Δικαιοσύνη ως θεσμό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν η Δικαιοσύνη επιταχύνει τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές.

Ζήτησε μάλιστα να μην υπάρχει και προανάκριση και ανάκριση ώστε να μην καθυστερούν υποθέσεις υποστηρίζοντας ότι "δεν μπορεί να κάνει ο άλλος προανάκριση έξι χρόνια, έτσι είναι ακόμη έξω ο Λοβέρδος".


Όπως είπε, «πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών», θέση που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιπαράθεσης με δικαστές και εισαγγελείς την ώρα μάλιστα που ο υπουργός Δικαιοσύνης, επιχειρεί να αμβλύνει τις εντάσεις ακυρώνοντας μέχρι και νόμους που είχε προωθήσει ο προκάτοχός του.

Η απορία του πάντως προς τα μέλη της Κ.Ε, γιατί να λαμβάνουν αναβολές για θέματα δημοσίου συμφέροντος είναι ενδεικτική και των προθέσεων της κυβέρνησης σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει κατά την προεκλογική περίοδο.

Ακολουθεί ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας του κ. Πολάκη στην ΚΝΕ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ξερεις ποιο ειναι το αστειο, μπετοβλακα Πολακη;

    Ειστε τοσο ξεφτυλισμενοι προδοτες που στο τελος αυτοι που ΙΣΩΣ βαλετε καποτε στη φυλακη, θα

    απελευθερωθουν ως "ηρωες"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά δεν τα ξέραμε και μπράβο σε εσάς που γράψατε το άρθρο.Πολάκη αυτός είναι ο στόχος σας; να βγήτε νικητές στις εκλογές;γιατί κατηγορείς την δικαιοσύνη όταν μας στέλνεις στο Εφετείο της Σύρου για μια υπόθεση μας ενώ είμαστε στην Χίο; το οποίο εφετείο Σύρου συνεδριάζει μια φορά τον μήνα!
    Αντί ο στόχος σας να είναι η μείωση της φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ αντί να κάνετε πράξη αυτά που λέγατε προεκλογικά και υποσχόσασταν ότι θα σκίσετε τα μνημόνια, μας μιλάς για νίκη στις εκλογές.
    Την νίκη δεν θα την ξαναδείτε, μας φέρατε 500 χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]