Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απάντηση Ντι Μάιο στην Κομισιόν: Δεν θα παραδοθούμε


O αρχηγός των Πέντε Αστέρων και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Λουίτζι Ντι Μάιο, σχολίασε μέσω διαδικτύου την απόρριψη του ιταλικού δημόσιου προϋπολογισμού από μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Ξέρουμε ότι είμαστε το τελευταίο φράγμα για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ιταλών. Και για τον λόγο αυτό δεν θα σας απογοητεύσουμε. Ξέρουμε ότι αν παραδοθούμε, θα γυρίσουν άμεσα οι "ειδήμονες" που τάσσονται υπέρ των τραπεζών και της λιτότητας. Και για τον λόγο αυτό δεν θα παραδοθούμε. Ξέρουμε ότι ακολουθούμε τον σωστό δρόμο. Και για τον λόγο αυτό δεν θα σταματήσουμε», 
έγραψε ο Ντι Μάιο.

Παράλληλα, νωρίτερα, ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων δήλωσε ότι
«οι αγορές αγαπούν περισσότερο την Ιταλία, απ΄ ότι κάποιοι Ευρωπαίοι επίτροποι» 
και ζήτησε από τους Ιταλούς «να νικήσουν τον φόβο».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ευτυχώς που έχει εμφανισθεί το "τελευταίο φράγμα" σε Ιταλία, Ουγγαρία, Αυστρία προς διάσωση των πολιτών τους από την μέγγενη της ΝΤΠ και του υποτελούς στις τράπεζες ιερατείου των Βρυξελλών. Και στην Ελλάδα μας τώρα υπάρχει ελπίδα για ένα "τελευταίο φράγμα" πριν την ολική καταστροφή, με τον αγώνα που ξεκίνησε ο μαχητής Μακεδόνας στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός να ενώσει τις πατριωτικές δυνάμεις της Ελλάδας, με στόχο την υγειή προσεκτικά μελετημένη ανασυγκρότηση του Ελληνικού Εθνους - κράτους και κυριαρχία των Ελλήνων πολιτών στην Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]