Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ξεπούλημα στη Θράκη και η υποκρισία των Σκοπιανών


Αυτό που πάει να γίνει στη Θράκη, είναι απίστευτος ενδοτισμός, όπως και η κατάπτυστη συμφωνία με τους Σλάβους των Σκοπίων

Έγραψα εχθές, ότι η κυβερνητική προπαγάνδα πρέπει να βρει ένα βαρύ θέμα για να στρέψει την προσοχή του κοινού από την διαπίστωση της ανικανότητας διαχείρισης της πυρκαγιάς στο Μάτι και της αποτυχημένης προσπάθειας να απαλλαχτούν από τις ευθύνες τους οι κυβερνητικοί.

Δεν ξέρω αν το θέμα που βρήκαν, να βάλουν τον Ερντογάν για τα καλά στη διοίκηση της χώρας μας, με την ικανοποίηση του αιτήματός του να απομακρυνθούν οι νόμιμοι μουφτήδες από τη Θράκη, θα μετριάσει την οργή των Ελλήνων, ή θα προστεθεί κι αυτό, και η οργή θα γίνει χείμαρρος που δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν.

Αυτό που πάει να γίνει στη Θράκη, είναι απίστευτος ενδοτισμός, όπως και η κατάπτυστη συμφωνία με τους Σλάβους των Σκοπίων. Βάλθηκαν να αφελληνίσουν την Ελλάδα, αφού για τον ΣΥΡΙΖΑ, με δημόσιες αναφορές επιφανών στελεχών του, οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμιά σχέση με τους αρχαίους. Μας έκαναν χάρη οι ξένοι και μας έδωσαν το όνομα "Έλληνες" μετά το 1821, είπε ο Φίλης.

Με τέτοιες αντιλήψεις, δεν νιώθουν καμιά ενοχή για το ξεπούλημα.
Τι ενοχή να έχουν, όταν δεν νιώθουν μέσα τους το μεγαλείο του ελληνισμού;
Γιατί επομένως να μη τον ξεπουλήσουν, για να κρατήσουν την καρέκλα της εξουσίας;
Μια χαρά βολεύτηκαν οι Καρανίκες, γιατί να ξαναγυρίσουν από εκεί που ήσαν πριν από το 2015;

Τι κράτος μας ετοιμάζουν, φαίνεται καθημερινά. Γροθιές στο κεφάλι, ύβρεις και απειλές δέχθηκαν καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από έναν φοιτητή και άλλα δύο άτομα αγνώστων στοιχείων.


Μιλούν για νεοσύστατη συμμορία των τριών που πολύ σύντομα θα ξεκινήσει, αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει, να επισκέπτεται μεμονωμένα γραφεία καθηγητών, προκειμένου να τους υποχρεώσουν, με τη χρήση απειλής ή βίας, να προχωρήσουν σε κάθε είδους ''εξυπηρετήσεις''. Δεν πρόκειται μόνον για προβιβάσιμη βαθμολόγηση στα "τούβλα", αλλά και για προτίμηση "των δικών τους" στις αναθέσεις έργων.

Υποκρίνονται οι Σλάβοι των Σκοπίων, πως αγνοούν ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα σε όσους το διαβατήριο αναφέρει ότι έχουν εθνικότητα μακεδονική. Και παριστάνουν τους έκπληκτους, σύμφωνα με σλαβικό δημοσίευμα: «Σε ελληνικό έγγραφο που εκδόθηκε για "Μακεδόνα" επιστήμονα στα σύνορα, λέει ότι είναι ανεπιθύμητος να εισέλθει στη χώρα και ότι το όνομά του βρίσκεται στο εθνικό μητρώο ανεπιθύμητων προσώπων».

Και δήθεν απορεί: «Δεν επέτρεψαν την είσοδο του (Σλάβου)"Μακεδόνα" ιστορικού Ντίμιταρ Λιορόφσκι Βαμβακόσκι, προέδρου της Εταιρείας Ιστορικών της "Μακεδονίας" να μπει στην Ελλάδα, χωρίς να διευκρινίζεται που έχει φταίξει».

Το βαρύ πυροβολικό στέλνουν οι ΗΠΑ στα Σκόπια. Θα βρεθεί ο Μάθιου Πάλμερ, ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης στην πολιτική κρίση σχετικά με το δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η επίσκεψη του Πάλμερ είναι μέρος μια διπλωματικής προσπάθειας των δυτικών εταίρων των Σκοπίων, που έχουν σκοπό να αποδυναμώσουν την πιθανότητα μποϊκοτάζ στο δημοψήφισμα που προγραμματίσθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Τι σημαίνει να χάνεις την πίστη σου στην ιερότητα του αγώνα σου. «Κάποτε, όλοι οι χωρικοί αποφάσισαν να προσευχηθούν για να βρέξει. Την ημέρα της προσευχής, όλοι οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν, αλλά μόνον ένα αγόρι πήγε με ομπρέλα».

Καλλισθένης εν δήμω
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]