Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν έχει τα κότσια ας τον ρίξει τώρα!


Όπως ακριβώς το έχουμε γράψει. Πρόκειται για ψεύτες, καιροσκόπους και με παντελή έλλειψη πατριωτισμού. Συναντήθηκαν χθες το βράδυ Τσίπρας και Καμμένος, τα είπανε, τα συμφωνήσανε και μετά ο δεύτερος κάλεσε τους δημοσιογράφους χαράματα για να τους πει ότι διαφωνεί με το Μακεδονικό.

Για να τους πει ότι αυτός θα μπλοκάρει τη συμφωνία αν έρθει στη Βουλή και πως μια τέτοια συμφωνία περνά μόνο με 180 βουλευτές, με δημοψήφισμα ή με εκλογές.

Και τρόμαξε ο πλανήτης με τα ψέματα του υπουργού Άμυνας. Μια προσυμφωνημένη «βόμβα» για να παίξει σήμερα επικοινωνιακά και να πει ο κόσμος που τρώει ακόμη σανό: «Μπράβο ρε Πάνο Μακεδονομάχε, κρατάς ψηλά τη σημαία».

Θα υπάρξουν και τέτοιοι ψεκασμένοι πολλοί, ευτυχώς όλο και λιγότεροι. Ένα κόμμα που καταρρέει (ή και δύο μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ) ένας πολιτικός (ή και δύο μαζί με τον Τσίπρα) που σε λίγο καιρό είτε θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι είτε θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που έχει κάνει.

Ένας κυβερνητικός εταίρος που αφού ξεζούμισε την εξουσία, δεν έχει τα κότσια να την εγκαταλείψει.

Ο Πάνος Καμμένος έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου και μόνο η φουστανέλα του έλειπε για να συμπληρωθεί το φολκλορικό τοπίο.

Πρόκειται για μια στημένη αντιπαράθεση με τον Τσίπρα, πρόκειται για ένα φθηνό κολπάκι σαν κι αυτά που συνηθίσαμε να βλέπουμε τον Καμμένο να κάνει.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο Καμμένος έχει αποφασίσει να παραμείνει στην υπουργική καρέκλα όσο μπορεί περισσότερο. Αν ήθελε να μπλοκάρει τη συμφωνία των Πρεσπών θα ζητούσε εδώ και τώρα εκλογές, θα έφευγε από την κυβέρνηση και θα κατήγγειλε τους Τσίπρα – Κοτζιά για αντιπατριωτική στάση.

Δεν το κάνει και λέει ότι όταν έρθει προς κύρωση στη Βουλή η συμφωνία τότε θα πάρει τις αποφάσεις του. Μα τότε μπορεί να είναι αργά. Μπορεί ο Τσίπρας να βρει τους 151 που θέλει χωρίς να έχει ανάγκη τους ΑΝΕΛ.

Μπορεί επίσης να έχουμε πάει σε εκλογές και να αποφασίσει μια άλλη βουλή την κύρωση της συμφωνίας με τον Ζάεφ.

Μπορεί τέλος να μην περάσει από τα Σκόπια, κάτι που εύχεται ο Καμμένος μπας και κρατηθεί λίγο ακόμη στην εξουσία.

Τώρα τι θα κάνει; Θα πάει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ με την ουρά στα σκέλια, θα χειροκροτήσει τον Ζάεφ που θα έρθει εκεί ως πρωθυπουργός της «Βόρειας Μακεδονίας», θα έχουν δημιουργηθεί τετελεσμένα και ο Καμμένος θα παίζει παιχνίδια για λίγα ψηφαλάκια.

Είπαμε: Αν έχει τα κότσια ο Πάνος ας ρίξει τώρα τον Αλέξη, όλα τα υπόλοιπα είναι για τους «ψεκασμένους» που ακόμη τον πιστεύουν. Ευτυχώς ο πολύς κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]