Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πιάσατε πάτο... σύντροφοι


Πρόκειται περί ξεδιάντροπων. Δεν αισθάνονται την παραμικρή αιδώ για ό,τι λένε ή ό,τι κάνουν. Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Καμμένος, ούτε έστω ένας υπουργός ή βουλευτής να αισθανθεί ότι πρέπει να πει την αλήθεια, ότι δεν πρέπει να κοροϊδεύει απλούς ανθρώπους, μεροκαματιάρηδες, συνταξιούχους αλλά και πατριώτες.

Δεν λέμε για τον Τσίπρα που χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης φασίστα. Δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο από έναν πατενταρισμένο αριστερό φασίστα που τόσα χρόνια υποθάλπει τους μπαχαλάκηδες, που τόσα χρόνια είναι εραστής και θεατής της βίας, που θεωρεί την κόκκινη βία καλή.

Αφήνουμε τον πρωθυπουργό στην απαξίωσή του, θα τον γράψει η ιστορία ως τον μεγαλύτερο ξεφτίλα πολιτικό που πέρασε ποτέ.

Αλλά ποιους να πιάσουμε. Τον Πάνο Καμμένο που δήθεν θα φύγει από την κυβέρνηση λόγω του ξεπουλήματος της Μακεδονίας; Ή τον Παπαχριστόπουλο που είπε «θα φύγουμε από την κυβέρνηση, δεν είπαμε ότι θα την ρίξουμε». Δηλαδή τι; Θα αποσύρουν τους υπουργούς και θα δώσουν ψήφο ανοχής; Μα τέτοιοι ξεφτίλες;

Αν τολμάς στρατάρχα μου παραιτήσου και ρίξε την κυβέρνηση τώρα, κι όχι εάν κι εφόσον.

Θυμήθηκε τώρα ο υπουργός της αφασίας να σηκώσει μπαϊράκι υπερπατριώτη, ζητώντας μάλιστα εκλογές ή δημοψήφισμα για να εκφράσει την άποψή του ο λαός για την συμφωνία, διαφορετικά αν έρθει στη Βουλή για κύρωση με 151 κι όχι με 180 βουλευτές θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση.

Άραγε γιατί να τον πιστέψουν οι ψεκασμένοι; Μα πόσο σανό να μοιράσει ακόμη; Πόσο θα φάνε και τα κορόιδα. Χόρτασαν πια. Αν είχε τον πολιτικό ανδρισμό θα έριχνε τώρα την κυβέρνηση αλλά φοβάται μη χάσει το κόκκινο χαλί και τα προνόμια στο υπουργείο Άμυνας.

Είχαν προηγηθεί τα χθεσινά «μούτρα» στον Τσίπρα και η απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο κι ακολούθησαν οι σημερινές… ηρωικές δηλώσεις.

Προφανώς είναι σε συνεννόηση με το συνεταιράκι προκειμένου να δείχνει ενοχλημένος πατριώτης μπας και πάρει καμιά ψήφο γιατί το κόμμα του έχει εξαερωθεί.

Αμ η κοροϊδία στους συνταξιούχους; Αγωνιούν αν θα τους κόψουν τις συντάξεις και τι κάνει η κυβέρνηση; Τους κλείνει το μάτι σα να τους λέει «μην ανησυχείτε, δεν θα κάνουμε περικοπές. Κι αν κάνουμε θα σας δώσουμε τη 13η σύνταξη κι όλα καλά». Δεν ντρέπονται καθόλου και κυρίως δεν αισθάνονται το παραμικρό βάρος της ευθύνης.

Τους λέει ο Στουρνάρας: Τα πλεονάσματα που υπογράψατε μόνο οι χώρες με πετρέλαιο μπορούν να πιάσουν. Τους λέει ακόμη: Καταστρέψατε τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια, τους λέει ότι αν είχαν επιλέξει την προληπτική γραμμή τώρα θα έβγαιναν στις αγορές μετά Βαΐων και κλάδων. Κι αυτοί τι κάνουν; Τον βρίζουν, τον απειλούν, τον απαξιώνουν.

Γιατί; Για να προκαλέσουν μια ζημιά που δεν θα έχει προηγούμενο. «Θα πληρώνουν δύο γενιές την ξεφτίλα σας» τους είπε και πάθανε την πλάκα τους. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Τα παιδιά μας θα πληρώνουν την αδιαντροπιά τους, τα εγκλήματά τους, την αντιπατριωτική στάση τους.

Αυτός είναι φασισμός κύριε Τσίπρα. Να καταστρέφεις την πατρίδα σου κι εσύ να γελάς σαν χάχας ενώ ο άλλος να το παίζει τζάμπα μάγκας.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]