Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πυρά και από τη Σουηδία για το deal της ντροπής


«Κατά κράτος ήττα της ελληνικής διπλωματίας» χαρακτήρισε, μέσω ανακοίνωσής του, την προδοτική συμφωνία που υπεγράφη την Κυριακή στις Πρέσπες ο μοναδικός Ελληνας βουλευτής του σουηδικού Κοινοβουλίου Σωτήρης Δελής.

«Η 17η Ιουνίου 2018 θα μνημονευτεί στην Ιστορία ως αποφράδα ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την αναγνώριση της “Βόρειας Μακεδονίας”. Κανείς πολιτισμένος λαός δεν επιτρέπει την παραχάραξη και την πλαστογράφηση της Ιστορίας και του πολιτισμού του, πόσο μάλλον η Ελλάδα!» ανέφερε ανήμερα της συμφωνίας στην ανακοίνωσή του για το θέμα ο κ. Δελής. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ξεκάθαρο πια ότι «η ελληνική διπλωματία ηττήθηκε κατά κράτος, ο ελληνικός λαός πληγώθηκε, η Ιστορία μας δεν δικαιώθηκε και των ένδοξων Μακεδονομάχων τα κόκαλα τρίζουν στους τάφους τους. Με τις εμπειρίες μου στην εξωτερική πολιτική δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει έστω μία χώρα να προβαίνει εις βάρος της σε τέτοιες πράξεις».

Άδικη

Καταλήγοντας ο κ. Δελής σχολίασε, ακόμη, πως «ως μέλος του συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ) και εκπρόσωπος των Ελλήνων της Ευρώπης, θεωρώ ότι η εν λόγω πράξη είναι μια πράξη άδικη, που στο μέλλον θα δημιουργήσει σοβαρές καταστάσεις για την Ελλάδα, εφόσον το κουτί της Πανδώρας πλέον είναι ανοιχτό».

Ο ομογενής βουλευτής, που απέδειξε ότι δεν ξεχνά την πατρίδα, κατάγεται από την Πάτρα, ενώ έχει πολυετή εμπειρία στα κοινά. Επίσης, είναι μέλος της ΠΑΔΕΕ, ενός παγκόσμιου οργανισμού που εκπροσωπεί όλους τους Ελληνες στην καταγωγή εκλεγμένους σε Κοινοβούλια μη ελληνόφωνων χωρών, δηλαδή εκτός Ελλάδας και Κύπρου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]