Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα επίθεση Ερντογάν κατά της ΕΕ για το προσφυγικό


Νέο επίθεση κατά της Ευρωπαίκής Ένωσης εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή το προσφυγικό.

«Η Τουρκία έγινε ασφαλές καταφύγιο για 4 εκατ. πρόσφυγες, εκ των οποίων 3,5 εκατ. είναι Σύροι, την ώρα που πολλές Δυτικές χώρες, που υποστηρίζουν ότι είναι το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων κρύφτηκαν πίσω από τα συρματοπλέγματα» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος την Τετάρτη επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων.

Σύμφωνα με την Daily Sabah, ο Ερντογάν κατηγόρησε ξανά την Ε.Ε. ότι δεν έχει ικανοποιήσει τις οικονομικές της δεσμεύσεις προς την Τουρκία για την διαμονή των προσφύγων. Η συμφωνία ορίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαθέσει 3 συν 3 δισ. ευρώ, ενώ η Τουρκία ισχυρίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει λάβει μόλις 850 εκατομμύρια ευρώ.

«Η συνειδητή συμπεριφορά της χώρας μας για την κρίση στη Συρία και το Ιράκ έδειξε για μια ακόμα φορά σε όλο τον κόσμο τη δέσμευση του έθνους μας στις ανθρωπιστικές αξίες, τη γενναιοδωρία και την αρωγή» είπε.

«Επ’ ευκαιρία αυτής της βαρυσήμαντης ημέρας, θέλω να υπογραμμίσω ότι η χώρα μας θα συνεχίσει να είναι αλληλέγγυα στους καταπιεσμένους και τα θύματα χωρίς διακρίσεις, όπως έκανε έως σήμερα» πρόσθεσε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]