Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζάεφ: Το ΝΑΤΟ θα απευθύνει πρόσκληση στην πΓΔΜ


Το ενδεχόμενο πρόσκλησης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ περιλήφθηκε στην ατζέντα της συνόδου της Συμμαχίας, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ.

Ειδικότερα, σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, ο κ. Ζάεφ κάνει λόγο για «ιστορικό βήμα», αναφέρει ότι η απόφαση ελήφθη με ομόφωνη απόφαση και εκφράζει την αισιοδοξία ότι η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στις 11 και 12 Ιουλίου θα επικυρώσει την απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είχε δηλώσει πως σύνοδος κορυφής του NATO ενδέχεται να δώσει την ευκαιρία για «έναρξη διαπραγματεύσεων για την εισδοχή της Βόρειας Μακεδονίας, χάρη στη συμφωνία στην οποία κατέληξε με την Ελλάδα για τη νέα ονομασία της η πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]