Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βία και νοθεία χωρίς καν προσχήματα


Ο Γιλντίζ του ΑΚΡ συνεχίζει τους εκφοβισμούς στο Σούρουτς

Ο βουλευτής και υποψήφιος του τούρκικου κοινοβουλίου Ιμπραήμ Χαλίλ Γιλντίζ περιόδευσε στα σχολεία με τους οπλισμένους σωματοφύλακες του, επιτέθηκε σε μέλη του HDP και έριξε ψήφους για το ΑΚΡ και τον Ερντογάν.

Ο υποψήφιος του τούρκικου κοινοβουλίου Χαλίλ Γιλντίζ του ΑΚΡ, ο οποίος είναι μπλεγμένος στο περισταστικό στο Σουρούτς όπου ο Εσβέτ Σενιγιασάρ και οι γιοί του Τσελάλ και Αντίλ Σενιγιασάρ δολοφονήθηκαν, συνεχίζει την επιθετική συμπεριφορά του και στην ημέρα των εκλογών(24/6/2018). Ο Γιλντίζ πέρασε από σχολείο του Σουρούτς όπου βρισκόταν άνθρωποι για να ψηφίσουν, συνοδευόμενος από δεκάδες οπλισμένους σωματοφύλακες.
Κατέσχεσαν κινητά και χτύπησαν μέλη του HDP.

Ο Γιλντίζ πήγε στα δημοτικά σχολεία Ατατούρκ και Τζουμχουριέτ καθώς και στο Λύκειο Αναντόλου όπου οι σωματοφύλακες του κατέσχεσαν αρχικά τα κινητά όλων όσων παρευρισκόταν εκεί.
Έπειτα έβγαλαν έξω την εφορευτική επιτροπή του εκλογικού κέντρου και χτύπησαν όσους αντιπροσώπους ήταν μέλη του HDP.
Λίγο αργότερα πήγαν στις κάλπες και έριξαν ψήφους για το ΑΚΡ και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]