Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Πληροφορίες για νεκρούς από πυροβολισμούς


Πυροβολισμοί υπήρξαν στην ανατολική περιοχή του Ερζερούμ, σύμφωνα με καταγγελία του αντιπολιτευόμενου κόμματος İYİ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις τουρκικές Αρχές.

Έως τώρα η καταγγελία του αντιπολιτευόμενου κόμματος δεν έχει επιβεβαιωθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, όμως έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Ηurriyet, το αντιπολιτευόμενο κόμμα İYİ, έγραψε στο twitter ότι: «Ο Mehmet Sıddık Durmaz, τοπικός αντιπρόσωπος του κόμματος, σκοτώθηκε από πυρά κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας από άτιμους ανθρώπους».

«Θα περιμένουμε την απονομή Δικαιοσύνης μέσω του νομικού συστήματος», προσθέτει το κόμμα.

Ο Ιντζέ προειδοποιεί εναντίον ενδεχόμενης νοθείας

Ο κύριος υποψήφιος της αντιπολίτευσης στις τουρκικές προεδρικές εκλογές Μουχαρέμ Ιντζέ δήλωσε σήμερα ότι οι τουρκοι πολίτες θα πρέπει να προστατεύσουν τις κάλπες από ενδεχόμενη νοθεία εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος AKP του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στις 5 μ.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ο Ιντζέ δήλωσε επίσης πως τα μέλη της εκλογικής επιτροπής της Τουρκίας πρέπει «να κάνουν σωστά τη δουλειά τους». Πρόσθεσε πως δεν έχει αμφιβολία ότι τα εκλογικά αποτελέσματα θα είναι «πολύ καλά».

Ερντογάν: Είναι νωρίς αλλά είμαστε καλά

Προσεκτικός εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την πρώτη του δήλωση σε δημοσιογράφους, λίγα λεπτά αφότου έκλεισαν οι κάλπες για τις προεδρικές και τις βουλευτικές εκλογές.

«Είναι νωρίς να πούμε κάτι, αλλά είμαστε καλά», ανέφερε ο Ερντογάν, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, πηγαίνοντας από το σπίτι του προς το προεδρικό γραφείο, στο ιστορικό κτίριο Huber Köşkü, από όπου θα παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]