Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

(Θανάσιμος) Κίνδυνος


Πρώτη και κύρια αποστολή κάθε έμβιου όντος είναι η επιβίωση. Ολα τα υπόλοιπα έπονται. Το αυτό ισχύει για τα έθνη, τα κράτη, όλων των ειδών τις συλλογικότητες. Το ελληνικό έθνος, λόγω της πρωτοφανούς ακαταλληλότητας, επί σειρά ετών, του πολιτικού προσωπικού που αποφασίζει για τις τύχες του κράτους αντιμετωπίζει ζήτημα επιβίωσης.
Δυστυχώς, ο Ελληνισμός, που κάποτε ήταν κυρίαρχος σε ολόκληρη τη λεκάνη της Μεσογείου και απομεινάρια του πολιτισμού μας ανακαλύπτονται ακόμα από τους αρχαιολόγους σε χώρες που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα από τη δική μας, έχει συρρικνωθεί. Η συρρίκνωση είναι κυρίως πληθυσμιακή και φυσικά γεωγραφική.
Εξαιρετικά δυσάρεστο και δυσοίωνο είναι το γεγονός ότι έχει μειωθεί η επιρροή του ελληνικού πολιτισμού και στους Ελληνες που ζουν εντός της επικράτειας του κράτους μας. Από τη γλώσσα και την ευσέβεια μέχρι τις καθημερινές συνήθειες, την αισθητική, το φρόνημα και τις προτιμήσεις, οι Ελληνες απομακρύνονται από τις πηγές της δυνάμεώς τους. Ο λαός μας αφελληνίζεται λόγω της συντονισμένης προσπάθειας της κυρίαρχης πολιτικής, πνευματικής και οικονομικής ελίτ της χώρας.
Τα κίνητρα των προαναφερθέντων για να δημιουργήσουν απλό χώρο εκεί που βρισκόταν κανονική χώρα δεν μπορεί κάποιος να τα γνωρίζει, μόνο να τα υποθέσει. Ωστόσο, τα γεγονότα είναι σημαντικότερα και ηχηρότερα από κάθε είδους υποθέσεις.

Γεγονός είναι ότι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας θα είναι η οριστική και αμετάκλητη αλλοίωση του πληθυσμιακού προφίλ της. Είναι επίσης γεγονός ο ταχύτατος εποικισμός της Ελλάδας από ισλαμιστές λαθρομετανάστες υπό το πρόσχημα του ανθρωπισμού, με την πρόφαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με την επίκληση της αλληλεγγύης και με πολλά κενά περιεχομένου λόγια από τις σκοτεινές ΜΚΟ και τους σάπιους διεθνείς οργανισμούς. Ειδικά σε αυτό το θέμα και με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό, η κατάσταση για την Ελλάδα φαντάζει απελπιστική.
Η Τουρκία έχει κάθε συμφέρον να «σπρώχνει» με βάρκες στην Ελλάδα ομόθρησκούς της, μελλοντικούς υπηκόους της υπό ανασύσταση οθωμανικής αυτοκρατορίας, καθώς και στρατιωτικό προσωπικό που για λίγο θα υποχρεωθεί να παίξει τον ρόλο του «ταλαιπωρημένου πρόσφυγα».

Η Ευρωπαϊκή Ενωση, λόγω της πίεσης που ασκούν οι λαοί στις διεφθαρμένες και παραδομένες στην παγκοσμιοποίηση ηγεσίες των μεγάλων χωρών, δείχνει να αλλάζει πολιτική στο Μεταναστευτικό. Το σχέδιο είναι να επαναπροωθούνται οι λαθρομετανάστες στις χώρες απ’ όπου εισήλθαν στην Ε.Ε.
Οι χώρες μέχρι πρότινος ήταν δύο: η Ιταλία και η Ελλάδα. Αφού η Ιταλία με τη νέα κυβέρνησή της ασκεί σκληρή αντιμεταναστευτική πολιτική, απομένει η Ελλάδα για να γίνει ένα τουριστικό χαλιφάτο με πληθυσμό λαθρομεταναστών και γερασμένων Ελλήνων.

Η εθνική επιβίωση επιβάλλει την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης ως απόλυτη προτεραιότητα του κράτους και την άμεση αλλαγή πολιτικής.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Άλλη συμφωνία με τον γυμνοσάλιαγκα Τσίπρα και άλλες με τους σκληρούς ηγέτες της Ε.Ε. ως προς το πράγματι θανάσιμο πρόβλημα. Αυτό σηματοδοτεί το ότι τώρα η Μέρκελ θέλει διμερείς συμφωνίες για το μεταναστευτικό!! Ε, όχι και οι γυμνοσάλιαγκες παρέα με τον Όρμπαν, τον Κούρτς και τον Σαλβίνι! Με τον καθένα ξεχωριστά οι συμφωνίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Θα επιμείνω για το άμεσο κλείσιμο των εξωτερικών συνόρων ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο Μπορίσοφ στο κοινοβούλιο όπου μετέβη απρόσμενα, αφού η αντιπολίτευση ζήτησε να πληροφορηθεί τη θέση στη Σόφιας στο μεταναστευτικό. Όπως είπε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, θα πρέπει να ιδρυθούν κέντρα στη Λιβύη και την Τουρκία, στα οποία θα εξετάζονται οι υποθέσεις των μεταναστών προτού αυτοί να φτάσουν στην Ευρώπη.

    Εμείς έχουμε αντιπολίτευση; μάλλον όχι, η νδ έχει παρόμοια πολιτική για τους λαθρομετανάστες, που ο Παυλόπουλος καλωσόρισε, με τον συριζα.

    Βίκτωρ Όρμπαν: Επεσήμανε, δε, ότι οι χώρες της ομάδας Βίσεγκραντ και η Αυστρία συμφώνησαν υπέρ της ενίσχυσης της άμυνας των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπέρ του να οδηγούνται οι μετανάστες εκτός των συνόρων της Ε.Ε.

    Ποιος θα το κάνει αυτό στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]