Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκόψυχος άπορος επενδυτής στη Θράκη...!


"Έπεσαν" οι άμυνες μετά την απόσυρση της ΕΥΠ από τον Έβρο!

Ο κ. Ματζίρ Σουλεϊμάν είναι ο πλέον γνωστός τουρκόψυχος στον Β. Έβρο. Είναι πρόεδρος του τουρκόψυχου Μορφωτικού και Πολιτιστικού συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου, ενώ κρίνοντας από την δράση του, μεριμνά για τον εκτουρκισμό και άλλων Ρωμά που ζουν σε Ορεστιάδα, Φέρες και Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο της πολιτικής αυτής, πριν λίγους μήνες, ο κ. Ματζίρ είχε προβεί στην αγορά κτιρίου στο Διδυμότειχο, προκειμένου να στεγαστεί ο σύλλογος του (έγιναν λέει δωρεές χιλιάδων ευρώ για να αγοραστεί το ακίνητο για τον σύλλογο…) ενώ έστησε εταιρία μέσω της οποίας θα λειτουργούσε γραφείο κηδειών- τελετών για μουσουλμάνους στον νομό Έβρου.Να θυμίσουμε πως αυτή η μέθοδος με τις δωρεές είχε εμφανιστεί και όταν η ομάδα της εφ.Μιλλέτ στην Ξάνθη είχε αγοράσει έναντι 96.000 ευρώ (!!!) τον ραδιοσταθμό που τώρα χρησιμοποιεί.

Πολύ γαλαντόμοι βρε παιδί μου αυτοί οι δωρητές όταν πρόκειται για δράσεις που βολεύουν την Τουρκία…

Μέχρι πρότινος, οι προσπάθειες του Ματζίρ δεν είχαν ευοδωθεί, χάρη σε αντίρροπες ενέργειες των αρχών ασφαλείας που είχαν επικεντρωθεί στην ανάσχεση της τουρκικής διείσδυσης στους Ρωμά. Έτσι ο Ματζίρ δεν είχε μπορέσει να ανοίξει τα γραφεία του συλλόγου (σ.σ.: απαιτούνται αλλαγές στον πολεοδομικό κανονισμό της περιοχής για να γίνει κάτι τέτοιο) αλλά ούτε και το γραφείο κηδειών για το οποίο «δυσκολευόταν» να βρει επαγγελματικό χώρο για να το στεγάσει, σε κάποια πόλη του Έβρου (Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη).
Δυστυχώς μάθαμε πως μετά από την απόφαση (από τα κεντρικά της ΕΥΠ) για απόσυρση των στελεχών της υπηρεσίας από τον βόρειο Έβρο, ο Ματζίρ έχει ήδη προβεί σε εργασίες ανακαίνισης στο νέο κτίριο του συλλόγου (ρίψη τσιμέντων για την διαμόρφωση του αύλιου χώρου), ενώ παράλληλα έχει συχνές επαφές και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας, μέχρι και την Ημαθία όπου έχει και συγγενείς. Εκεί στην δημιουργία φιλοτουρκικού πυρήνα Ρωμά, συμβάλει και ο ψευδομουφτής Ξάνθης με τον ιμάμη που στέλνει εκεί.

Τώρα πως μπορεί και όλες αυτές τις "πολιτιστικές" και επιχειρηματικές δράσεις τις κάνει ένας δηλωμένος άπορος, τι να σας πω;

Προφανώς έχει τον τρόπο του…

Τώρα μάλιστα και χωρίς "αντίπαλο", ποιός τον πιάνει !

Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]