Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικά ΜΜΕ: Συνέλαβαν δημοτικό υπάλληλο που πέρασε κατά λάθος τα σύνορα


Θέμα στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει γίνει η σύλληψη του Τούρκου στις Καστανιές του Έβρου που πέρασε χτες τα σύνορα και βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με τη Sabah o 38χρονος Μουσκάτ Αλερίκ που είναι χειριστής εκσκαφέα συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές στην ουδέτερη επειδή «πέρασε κατά λάθος τα σύνορα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας που επαναλαμβάνει ότι ο δημοτικός υπάλληλος πέρασε κατά λάθος τα σύνορα ενώ στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι κατασχέθηκε ο εκσκαφέας.

Ωστόσο, σε αυτό το δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη σχολιάζοντας ότι οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν κλιμακωθεί.

«Ο Ελληνικός στρατός συλλαμβάνει Τούρκο χειριστή εκσκαφέα στη νεκρή ζώνη», αναφέρει η Milliyet.

«Ο χειριστής που ήθελε να επιστρέψει από τη νεκρή ζώνη ενώ έκανε εργασίες για τοποθέτηση γραμμής υδροδότησης στο μεθοριακό πέρασμα Παζάρκιουλε στην Αδριανούπολη συνελήφθη από Έλληνες στρατιώτες», μεταδίδει.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]