Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος πέρασε με σκαπτικό μηχάνημα σε ελληνικό έδαφος στις Καστανιές του Έβρου


Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς νωρίς το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες ένας Τούρκος πέρασε στο ελληνικό έδαφος στην περιοχή Καστανιές του Έβρου, οδηγώντας έναν σκαπτικό μηχάνημα.

Όπως μεταδίδει το evros24 ο Τούρκος συνελήφθη άμεσα από Έλληνες στρατιώτες πολύ κοντά στο σημείο όπου είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. Ο ίδιος δήλωσε άμεσα ότι είναι αγρότης και πως μπήκε από λάθος στην Ελλάδα.

Πηγές οι πληροφορίες των οποίων συγκλίνουν κάνουν λόγο για έναν άνδρα ο οποίος είχε επάνω του πολιτική ταυτότητα, ωστόσο οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν πιθανές σχέσεις του με τον τουρκικό στρατό ή τη νομαρχία Αδριανούπολης, όπου φέρεται να ανήκει το όχημα, αν και το ενδεχόμενο σχέσεων με τον στρατό απομακρύνεται.

O Toύρκος παραμένει κρατούμενος στο τελωνείο Καστανιών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Αυτός είναι ο Τούρκος που πέρασε στο ελληνικό έδαφος με το σκαπτικό μηχάνημα και συνελήφθη

Υπάλληλος του δήμου Αδριανούπολης δηλώνει στο προφίλ του στο Facebook, o Μούσα Αλερίκ, που σήμερα νωρίς το απόγευμα πέρασε τα ελληνοτουρκικά σύνορα με κατεύθυνση προς την Ελλάδα, οδηγώντας ένα σκαπτικό μηχάνημα.

Από το προφίλ του επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι το όχημα ανήκει στον δήμο της περιοχής, ωστόσο παραμένει άγνωστο για ποιον λόγο ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι είναι αγρότης.

Στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ του φαίνεται πως είναι οπαδός του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ σε αρκετές βρίσκεται σε ώρα εργασίας με το σκαπτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε και σήμερα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αν έχεις πολιτικούς ευτραφείς που κατηγορούν τους Έλληνες πολίτες και τους στρατιωτικούς οι τούρκοι είναι επόμενο να παίρνουν θάρρος και να εισέρχονται σε Ελληνικό έδαφος, εκτός και αν τους το παραχώρησαν και αυτό. Ποτέ δεν υποστήριξαν τους Έλληνες πολίτες οι καρεκλοκένταυροι πολιτικοί μας, ΠΟΤΕ! Ειδικά μπροστά στον τούρκο λουφάζουν,οι ΔΕΙΛΟΙ!
    Κοτζιας:
    «Η Τουρκία ποτέ δεν έκανε επεισόδιο χωρίς να έχει τη δυνατότητα να επικαλεστεί νομιμότητα ή Διεθνές Νόμο ή ξέρω ‘γω "οι στρατιώτες παραβίασαν τα σύνορα", ή έγινε το πραξικόπημα στην Κύπρο, να επικαλεστεί, δε λέω ότι πράγματι το εννοεί. Άρα πρέπει κανείς να της δώσει ευκαιρίες με ανοησίες του για να κάνει τέτοιο» (σ.σ. οι φράσεις μεταφέρονται αυτούσιες από το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ).
    Θα σου απαντήσω εγώ Κοτζιά, έχεις δεί τούρκικο πολεμικό αεροπλάνο να περνά χαμηλά πάνω από την ταράτσα του σπιτιού σου στην Χίο;;;ΟΧΙ, εγώ όμως έχω δει, αν αυτό για εσένα δεν είναι επεισόδιο λυπάμαι για την λογική σου.
    Πάγκαλος:
    “Στον Έβρο να μην κάνουμε περιπόλους μέσα στο τουρκικό έδαφος, γιατί μας συλλαμβάνουν και ερχόμαστε σε δύσκολη θέση και στο Αιγαίο να μην πηγαίνουν νεαροί να αφήνουν το φραπέ τους (σ.σ.: ;;;).

    Δεν ξέρω αν θα απελευθερωθούν οι δύο μετά από τις εκλογές. Προφανώς μας την είχαν στημένη στον Έβρο. Δεν φταίνε τα παιδιά, φταίει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και θα ΄πρεπε να παραιτηθεί ο ΥΕΘΑ. Θα ΄πρεπε να έχουν πει στα περίπολα να προσέχουν και να μην μπαίνουν σε τουρκικό έδαφος”.

    Αυτά είπε, βγάλτε συμπέρασμα.
    ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! Περιμένετε τώρα να πεί ο "αγρότης" του δήμου, ότι το έδαφος ήταν τουρκικό, ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ που κάνετε και δηλώσεις δημόσια αντι να καταπιείτε την γλώσσα σας, ειδικά εσύ που "ο αέρας πήρε την σημαία", ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις.Βγήκε να μας πει περι.....νομιμότητας τουρκικής!!!Δηλαδή οι καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο είναι ....νόμιμες??Το επεισόδιο στα Ιμια το 1996 ήταν νόμιμο?Το πιο πρόσφατο στη Ρω ήταν επίσης ....νόμιμο?Τι σκατά διπλωματία είναι αυτή που μας λέει ...ότι η Τουρκία δεν κάνει τίποτε χωρίς να επικαλεστεί τη νομιμότητα??Εγω θα περίμενα ως Ελληνας πολίτης να αραδιάσει όλες τις παραβιάσεις και τη μη νομιμότητα που είναι γνωστές στο σύμπαν!Ελεος πια....Σε ποιο διεθνές δίκιο ακουμπά η νομιμότητα!!της Τουρκίας?Η κατοχή στην Κύπρο έχει καταδικασθεί και κριθεί παράνομη από τον ΟΗΕ!ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ!Ο,τι έχει κάνει εως τώρα προς την Ελλάδα έχουν σαφή παραβατικότητα του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών και του ΝΑΤΟ (του ΝΑΤΟ διότι δεν μπορεί να κρατά ομήρους από σύμμαχοι χώρα)και εμείς μιλάμε περί ....νομιμότητας??Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ??

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]