Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Ο τουρκικός στρατός καταστρέφει ακόμη και τα κουρδικά νεκροταφεία…

«Ο τουρκικός στρατός και οι συμμορίες του κατέστρεψαν εντελώς το νεκροταφείο στο Σεχίτ Σέιντο στην περιοχή Τσιντίρες του Αφρίν»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ANHA, ο εισβολέας τουρκικός στρατός αφού σφάγιασε αμάχους, στόχευσε νεκροταφεία και κέντρα λατρείας, κατέστρεψε ιστορικούς χώρους και αυτή τη φορά ισοπέδωσε εντελώς το νεκροταφείο στο Αφρίν, γράφει κουρδικό δημοσίευμα.

Ο τουρκικός στρατός που εισέβαλε στην περιοχή μαζί με τις συμμορίες του, στην περιοχή Τσιντίρες του Αφρίν, κοντά στο χωριό Κεφέρ Σέφρε, όπου υπήρχαν τάφοι εκατοντάδων μαρτύρων, τους κατέστρεψαν εντελώς.

Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε δείχνει την ολοκληρωτική καταστροφή του νεκροταφείου, σημειώνει το δημοσίευμα

ΕχέδωροςΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]