Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία και ΗΠΑ "θερμαίνουν" την Μεσόγειο


Τρεις φρεγάτες στέλνει η Ρωσία στη Μεσόγειο, 
CVN-75 και επτά καταδρομικά οι ΗΠΑ…

Νέες ναυτικές δυνάμεις στέλνει στην Μεσόγειο η Ρωσία σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Jane’s. Πιο συγκεκριμένα η φρεγάτα RFS Yaroslav Mudryy (712) κλάσης Neustrashimy (Project 1154) και το πετρελαιοφόρο RFS Lena κλάσης Uda (Project 577D), διέσχισαν στις 26 Απριλίου τα στενά του Γιβραλτάρ και εισήλθαν στην Μεσόγειο προερχόμενα από την Βαλτική θάλασσα σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Πέντε ημέρες νωρίτερα οι φρεγάτες RFS Pytlivy (808) κλάσης Krivak II (Project 1135M), και RFS Smetlivy (810) κλάσης Kashin (Project 61) διέσχισαν τα στενά του Βοσπόρου και κατευθύνθηκαν προς την Ανατολική Μεσόγειο.

Μια ημέρα μετά την είσοδο των ρωσικών πλοίων στην Μεσόγειο ακλούθησε η είσοδος της δύναμης κρούσης του Αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Harry S. Truman (CVN-75) κλάσης Nimitz το οποίο συνοδεύεται από τα καταδρομικά USS Normandy (CG 60) κλάσης Ticonderoga, USS Arleigh Burke (DDG 51), USS Bulkeley (DDG 84), USS Forrest Sherman (DDG 98) και USS Farragut (DDG 99) κλάσης Arleigh Burke.

Μαζί με τα πλοία αυτά θα ενωθούν και το γερμανικό καταδρομικό FGS Hessen (F219) κλάσης F124 Sachsen και τα δύο επίσης αμερικανικά καταδρομικά κλάσης Arleigh Burke, USS Jason Dunham (DDG 109) και USS The Sullivans (DDG 68).


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]