Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ευτυχία της γερμανίας με τους παράνομους μετανάστες που... έρχεται και στην Ελλάδα

Γράφει Σουλτανα Χειλαδάκη
«Η έξυπνη και συνεχής εφαρμογή της προπαγάνδας μπορεί να κάνει τον κόσμο να βλέπει τον παράδεισο σαν κόλαση, και αντίστροφα, να θεωρεί την πιο εξαθλιωμένη ζωή ως παράδεισο».
Χίτλερ
Παρακολουθώντας καθημερινά τον ξένο τύπο και ειδικά τον γερμανικό, με ανησυχία διαπιστώνει κανείς πόσο γρήγορα και αδίστακτα προχωρεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην καθημερινή ζωή των Ευρωπαίων πολιτών. Αυτές οι αναφορές γίνονται για να σας ενημερώσουν το τι παίζεται αυτήν την στιγμή εκεί, το πόσο κρύβουν την αλήθεια και πάνω από όλα το ότι αύριο όλα αυτά που γίνονται εκεί θα συμβούν και εδώ στην Ελλάδα. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για να μπορούμε να αντιδράσουμε(;), πριν είναι αργά.

Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα όπως τα κατέγραψαν με μεγάλη ανησυχία κάποια ανεξάρτητα γερμανικά μπλογκ, και φυσικά όχι τα επίσημα ΜΜΕ. Εκεί θα ακούτε ότι είναι γραμμένο από το εβραϊκό λόμπι.

Όπως αναφέρουν οι πηγές τους, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο άλλοι 920.000 λαθρομετανάστες θα έρθουν στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει άλλα 7,36 εκατομμύρια, καθώς δικαιούνται να φέρουν στη συνέχεια και τα συγγενικά τους άτομα. Εντωμεταξύ καθημερινά ο ίδιος ο Ερυθρός Σταυρός προειδοποιεί για τις βίαιες συγκρούσεις μέσα στις κατασκηνώσεις των παράνομων μεταναστών.

Κάθε λαθρομετανάστης κοστίζει το μήνα τους Γερμανούς το λιγότερο 1.000 ευρώ. Άρα 1 εκατομμύριο αυτών των λαθρομεταναστών κοστίζει 1 δις το μήνα δηλαδή σε ένα χρόνο 12 δις ευρώ. Την ίδια ώρα καταδικάζουν τους Έλληνες σε συντάξεις των 300 ευρώ. Άλλα, όπως ισχυρίζεται η Μέρκελ, οι λαθρομετανάστες είναι μια μεγάλη «επένδυση» για την Γερμανία. Και επίσης ότι το Ισλάμ είναι ένα κομμάτι πλέον της Γερμανίας και της Ευρώπης. Επομένως πρέπει οι Ευρωπαίοι να το δεχτούν και να προσαρμοστούν σε αυτό. Άρα πρέπει να δεχτούμε την διάλυση και καταστροφή της Ευρώπης, και φυσικά την εξαφάνισης της χριστιανοσύνης.

Αλήθεια αφού οι Γερμανοί έχουν τόσα χρήματα που τους… «πέφτουν» από τις τσέπες, γιατί δεν δείχνουν και λίγο περισσότερο επιείκεια για την Ελλάδα και την εξαναγκάζουν να πουλήσει τα πάντα για 10 αργύρια! Σπαταλάνε τόσο χρήμα για αυτούς τους λαθρομετανάστες και την ίδια ώρα υποχρεώνουν τον Έλληνα πολίτη να ζει σαν πάμφτωχος και να δουλεύει για να πληρώνει την Τρόικα τους.

Αλλά ας επιστρέψουμε στα γεγονότα. Αστυνομικός από τον Μόναχο έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο Facebook στην οποία καταγγέλλει ότι έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής τους, (τι μας θυμίζει αυτό ;) και ότι κινδυνεύει καθημερινά η ζωή τους. Καταλήξανε να έχουν ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα. Τους απαγόρευσαν αυστηρώς να μιλάνε με δημοσιογράφους για να μην ξεσκεπάζουν την αλήθεια στον κόσμο, αλλιώς θα χάσουν την δουλειά τους. Ο αστυνομικός καταγγέλλει ότι δεν μπορείς να στοιβάζεις ανθρώπους σαν να είναι κατσίκια, όλους μαζί σε ένα στάβλο καθισμένοι και περιμένοντας ένα πιάτο φαγητό. Αυτές οι συνθήκες τους κάνουν όλο και περισσότερο φανατικούς, και εκνευρισμένους. Υπουργός της Βαυαρίας ανακοίνωσε ότι χάνουν την εσωτερική κυριαρχία μέσα στους επόμενους μήνες αν συνεχιστεί έτσι αυτή η κατάσταση.

Οι γιατροί αρνούνται να πάνε χωρίς αστυνομική παρουσία στους κατακλυσμούς των λαθρομεταναστών, μετά από ένα επεισόδιο σε ένα κατακλυσμό κοντά σε μια πόλη, στο Calden, με 1.600 λαθρομετανάστες όπου υπήρχαν επιθέσεις ακόμα και στους γιατρούς. Συγκεκριμένα οργισμένοι λαθρομετανάστες έσπασαν το ασθενοφόρο. Στην αρχή οι ιατροί λέγανε ότι ερχόντουσαν με πολλή αγάπη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τώρα άλλαξαν γνώμη γιατί. τα αίματα «βράζουν» όλο και πιο πολύ.

Στο Μόναχο ένας γιατρός ανέφερε από το νοσοκομείο ότι εκεί οι καταστάσεις είναι εκτός έλεγχου, "είχαμε επίθεση με μαχαίρι από λαθρομετανάστες μαύρους συγκεκριμένα από Αφρική". Τραυματιστήκαν 3 άτομα, δηλαδή ο γιατρός και 2 νοσοκόμες. Με εμαιλ πληροφορήθηκαν κάποια μπλοκ το συμβάν που κρύφτηκε από τον τοπικό τύπο. Πληροφορίες λένε ότι δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν τα επείγοντα περιστατικά.

Μουσουλμάνοι αρνούνται να τους κοιτάξει γυναίκα γιατρός, και αντίστροφα γυναίκες μουσουλμάνες δεν δέχονται να εξεταστούν από άντρες γιατρούς. Επειδή οι σχέσεις ανάμεσα σε ασθενείς και γιατρούς πάνε από το κακό στο χειρότερο η αστυνομία είναι υποχρεωμένη πλέον να βρίσκεται στους θαλάμους με τους γιατρούς γιατί απειλείται η ζωή τους.

Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα , είναι οι ασθένειες που έχουν φέρει στην Ευρώπη, και που εμείς εδώ τις έχουμε ξεχάσει εντελώς. Ο κίνδυνος να κολλήσει το προσωπικό είναι πολύ μεγάλος , και τα μέσα να αντιμετωπιστούν έγκαιρα έχουν λιγοστέψει.

Και έπεται συνέχεια…

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]