Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ισοδύναμοι...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Αυτόνομη πορεία προς τα κάπου λέει ότι θα ακολουθήσει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (του ποιού;), αφού ψήφισε το 3ο το μακρύτερο τον Αύγουστο, πράγμα διόλου δύσκολο γι αυτόν αφού είχε εξασκηθεί και στην ψήφιση των πρώτων δύο.

Κι έτσι η κυβερνητική πλειοψηφία μειώνεται κατά έναν,  που σημαίνει πως τα αντιλαϊκά και προδοτικά του λαού μέτρα θα ψηφιστούν από μία σχεδόν οριακή πλειοψηφία.

Αυτό όμως πάλι αποτελεί  ''μαγική εικόνα''  και σχήμα οξύμωρο, αφού κανείς μας δεν θα μπορεί να ισχυριστεί πως τα μέτρα πέρασαν με την ''σύσσωμη αντίθεση'' της αντιπολίτευσης, εφ' όσον ξέρουμε πολύ καλά ότι και η αντιπολίτευση θέλει τα μνημόνια, αλλά απλώς τανιέται και πέρδεται για λόγους αντιπολιτευτικούς.

Ξέρουμε όλοι πως μέσα στην μαγική εικόνα των εκατόν πενήντα λίγων που θα ψηφίσουν ''ναι σε όλα'', κρύβονται πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι της αντιπολίτευσης, που σαν ισοδύναμοι προδότες του λαού και της χώρας, είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο στραβοπάτημα της κυβέρνησης που θα συνεπάγεται την καταψήφιση κάποιων ''προαπαιτούμενων'' του μνημονίου, να βάλουν πλάτη και να στηρίξουν αυτοί (για διάφορους γελοίους λόγους που θα επικαλεστούν) στις κρίσιμες ψηφοφορίες τις κυβερνητικές θέσεις.

Την μαγική αυτή εικόνα (αλήθεια, θυμόμαστε όλοι το κουίζ αυτό, όπου σε μία σκιτσαρισμένη εικόνα μας ζήταγαν να βρούμε ένα ή περισσότερα πρόσωπα κρυμμένα έντεχνα, με μαεστρία, ανάμεσα στις γραμμές του σκίτσου, με διαφορετικό συνήθως προσανατολισμό, και που για να τα βρείς έπρεπε να είχες φαντασία και υπομονή;) όπου ανάμεσα στους εκατόν πενήντα τόσους της κυβέρνησης βρίσκονται κρυμμένοι έντεχνα, με μαεστρία και όλοι οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης (όλοι, πλην κατά δήλωσή τους, των δύο ακραίων κομμάτων, αριστερού και δεξιού. Μένει να αποδειχτεί κατά πόσο λένε και αυτοί αλήθεια, μιά μαύρη αλήθεια βεβαίως για δική τους κατανάλωση και αυτοϊκανοποίηση, που κανένα θετικό αντίκτυπο δεν έχει στον χειμαζόμενο λαό) εμείς την δημιουργήσαμε.
Με την ψήφο μας, και την μ@λακία μας.

Βάλαμε στην Βουλή όλους τους ισοδύναμους και εν αναμονή προδότες, πράγμα που διευκολύνει τα μέγιστα τον πρωθυπουργό όταν ψάχνει για ντεμέκ ''ισοδύναμα'' του 3ου τού μακρύτερου, του δικού του αγαπημένου παιδιού, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του μελλοθάνατου κοσμάκη. 

Ισοδύναμους στην προδοσία έχουμε.
Μυαλό δεν έχουμε...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον" 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]