Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: Ένας εισαγγελέας για την κυρία Βούλτεψη δεν υπάρχει;

Πιστωτικό γεγονός θα είναι οι εκλογές, δήλωσε το πρωί στο Mega η Σοφία Βούλτεψη, επικαλούμενη, όπως είπε, εκτιμήσεις του οίκου Moodys.

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος προκαλώντας την έκπληξη των παρουσιαστών του καναλιού.
Όταν δε ο ένας εκ των παρουσιαστών διερωτήθηκε "τι θα γίνει δηλαδή; Δικτατορία;", η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι δεν πρόκειται για δικτατορία αλλά για την πραγματικότητα.

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, νωρίτερα σήμερα, ότι «αν πάμε σε εκλογές, θα θεωρηθούν πιστωτικό γεγονός».

«Όταν κάποιος ασκεί απροκάλυπτη τρομοκρατία, οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη,ναι ή όχι;»
Αυτό διερωτήθηκε, δκαίως, μέσα από το twitter σήμερα το πρωί ο Τέρενς Κουίκ.
Όταν κάποιος ασκεί απροκάλυπτη τρομοκρατία, οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη, ναι ή όχι;

— Terens Quick (@TerensQuick) December 15, 2014

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
Η κα. Βούλτεψη με ανακοίνωσή της τονίζει:
«Στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του «Μέγκα», μεταξύ άλλων στα οποία αναφέρθηκα όσον αφορά στα μηνύματα και δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έκανα αναφορά και στην έκθεση του διεθνούς οίκου Moody’s περί «αρνητικού πιστωτικού γεγονότος», καθώς και στις υποβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους χωρών όπως η Γαλλία και η Φινλανδία. Είναι προφανές ότι ουδέποτε υιοθέτησα κάτι τέτοιο, καθώς η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει τη χώρα από κάθε κίνδυνο».

Όπως τονίζει «είναι απορίας άξιο πώς μια αναφορά σε ένα γεγονός, μπορεί τελικά να διαστρεβλώνεται και να εμφανίζεται ως …«δήλωση», κάτι το οποίο δεν συνέβη. Εκτός και αν κάποιοι θεωρούν πως οι αναφορές των διεθνών οίκων είναι περισσότερο επικίνδυνες από δηλώσεις για μονομερή διαγραφή του χρέους, μη καταβολή των τοκοχρεολυσίων και «σκληρές διαπραγματεύσεις» από «σκληρά καρύδια», υπό τους ήχους νταουλιών, ζουρνάδων και λυρών. Κατά τα λοιπά, στην εκπομπή ακούστηκαν πολύ σημαντικότερα θέματα, τα οποία και θα αποστείλω».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να πεινάσεις ρε σουργελο να πεινάσεις και εσυ οπως πεινάνε τα παιδάκια παλιό γιδα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]