Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νά 'ταν η ζήλεια ψώρα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Τώρα εξηγούνται όλα!
Τώρα σιγά - σιγά ανοίγει το μάτι μας κι αρχίζουμε να βλέπουμε την αλήθεια.

Το ''βαρυσήμαντο'' άρθρο του ''πρωθυπουργού'' που δεν είναι παρά μία πρόσκληση σε αποστασία -τόσο βαρυσήμαντο- τα λέει όλα!
    
Ο άνθρωπος είχε, και προφανώς έχει ακόμα απωθημένα, κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον λεγόμενο και ''πατριάρχη της αποστασίας'',  τον επίτιμο της Ν.Δ.

Σου λέει ''γιατί αυτός κι όχι εγώ; καλύτερος είναι εκείνος από μένα, η ψηλότερος; να σου τραβήξω εγώ κάτι αποστασίες να γλύφεις και τις πατούσες σου!''

Και ξεκίνησε από το 1993 ρίχνοντας τον ''επίτιμο'' (πρωθυπουργό τότε), και εισπράττοντας για ανταμοιβή από τους οπαδούς του κόμματος, βίδες και μπουλόνια, με τα οποία τον έραιναν(!) στις επόμενες περιοδείες του ως αρχηγό του Πολιτικού Χειμώνα.

Η πρώτη του αυτή προσπάθεια κρίθηκε αποτυχημένη, αφού τελικά τον οδήγησε για αρκετά χρόνια σε ''κατ' οίκον'' ταβανοσκοπία, και όχι στην εξουσία όπως εκείνος νόμιζε (ή του είχαν τάξει).

Τώρα, και αφού έγινε πρώτα ''πρωθυπουργός'' επιστρατεύοντας το μεγάλο ταλέντο του που είναι το ψεύδος και η πολιτική αγυρτεία, επιχειρεί -ως ''πρωθυπουργός'' πιά- μιά πιό εκλεπτυσμένη, πιό εντελεκτουέλ βρε παιδί μου, προσπάθεια αποστασίας, ονομάζοντάς την κατά τα συστημικά και πεμπτοφαλαγγίτικα μέσα ενημέρωσης ''άνοιγμα'' και η οποία θα τον οδηγήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε εκλογές και σε δεύτερη -και οριστική πιά- περίοδο οικιακής ταβανοσκοπίας!

Τελικά λεβεντόπουλε, όχι μόνον δεν κατάφερες (και ούτε θα καταφέρεις) να ξεπεράσεις τον Δάσκαλο, αλλά κατάφερες να αποτελειώσεις χώρα και κοινωνία (έργο που ξεκίνησε ο προκάτοχός σου Μεγάλος Ηλίθιος) και κατάφερες να σε σκ@τοψυχάνε οι έλληνες μέχρι πέμπτης γενεάς από τώρα!

Με την αποστασία δεν τό 'χεις, πώς το λένε...
Αρκέσου στην πολιτική απατεωνιά που είσαι εξπέρ!

Νομίζουμε ότι τώρα πιά πρέπει να σταματήσεις να ζηλεύεις τον ''επίτιμο''.
Το δικό σου το ρεκόρ μπορεί να θεωρηθεί ήδη ακατάρριπτο!

Συνέχισε έτσι και θα σε επιβραβεύσει ο λαός και πάλι!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Υπενθύμιση (καθημερινή και μέχρι την 29η του Δεκέμβρη):

ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
και θα ανταμειφθούν ανάλογα!...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]