Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Taraf - Vatan: Σε τηλεοπτικό στούντιο, made by CIA, οι "εκτελέσεις" των τζιχαντιστών!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Οι γνωστές ανατριχιαστικές εκτελέσεις με τους αποκεφαλισμούς γνωστών Αμερικανών δημοσιογράφων που πρόβαλλαν δορυφορικά οι Τζιχαντιστές προκαλώντας την διεθνή φρίκη, δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο τηλεοπτικό σόου σε οργανωμένα τηλεοπτικά στούντιο, τα οποία μάλιστα λειτουργούν υπό… την υψηλή «εποπτεία» των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής αλλά και του Ισραήλ.

Αυτό ισχυρίζονται δυο τουρκικές εφημερίδες, συγκεκριμένα η αποκαλυπτική εφημερίδα, Taraf και ο γνωστός δημοσιογράφος, Uğur Koçbaş, της εφημερίδας Vatan, επικαλούμενοι δημοσίευμα της γνωστής αμερικανικής εφημερίδας, Washington Post.
Οι δημοσιογράφοι των τουρκικών εφημερίδων αναφέρουν, σύμφωνα και με τις αμερικανικές πηγές, ότι στο ίδιο στούντιο που έχει στηθεί το 2010 η τηλεοπτική, όπως ισχυρίζονται, «παράσταση» της δήθεν εκτέλεσης του Οσάμα Μπεν Λαντεν, αρχηγού της Αλ Κάιντα, έχουν γυριστεί και τα πλάνα των φρικτών εκτελέσεων με αποκεφαλισμό των Αμερικανών δημοσιογράφων από τους Τζιχαντιστές.
Μάλιστα υποστηρίζουν ότι το κίνημα των Τζιχαντιστών, που εμφανίστηκε κυριολεκτικά από το πουθενά εδώ και δυο περίπου χρόνια, είναι ένα δημιούργημα της CIA και της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας, Mossad.
Αυτοί είναι που έχουν στήσει το τηλεοπτικό στούντιο της φρίκης των Τζιχαντιστών, πού προβάλλει τις παραστάσεις του σε παγκόσμια τηλεθέαση.
Έτσι δικαιολογείται και ο πακτωλός των χρημάτων, (ίσως από τα… κέρδη της μεγάλης τηλεθέασης), που ρέει στις τάξεις των Τζιχαντιστών, με ένα εντυπωσιακό μεροκάματο της τάξης των 400 ευρώ, τα πανάκριβα αυτοκίνητα της ηγεσίας τους, ακόμα και τα υπερπολυτελή γιοτ με τα οποία μεταφέρονται οι οπαδοί τους από την Ευρώπη για να ενταχτούν στις τάξεις της μουσουλμανικής οργάνωσης.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται από τα τουρκικά ΜΜΕ, στελέχη των Τζιχαντιστών έχουν υπό την κατοχή τους πανάκριβες βίλες στα πιο πολυτελή προάστια της Κωνσταντινούπολης.

Το γεγονός επίσης ότι μπορούν και χειρίζονται με ξεχωριστή ευκολία οπλικά συστήματα μόλις έχουν περιέλθει στα χέρια τους από τα στρατόπεδα του Άσαντ, αποδεικνύει ότι έχουν «υψηλή» στρατιωτική καθοδήγηση.
Για παράδειγμα τα βαριά τεθωρακισμένα τανκ του συριακού στρατού για να μπορέσει κανείς να τα χειριστεί, απαιτείται ειδική εκπαίδευση που την έχουν μόνο υψηλόβαθμα στελέχη ενόπλων δυνάμεων ξένης χώρας.
Παράλληλα η άποψη ότι το Ισραήλ κρύβεται πίσω από τους Τζιχαντιστές με κύριο στόχο να κυριαρχήσει μέσω αυτών σε όλη την Μέση Ανατολή, είναι μια σοβαρή θεωρία που στηρίζεται στο επίσης «περίεργο» γεγονός ότι η ηγεσία των Τζιχαντιστών έχει δηλώσει επίσημα πως ο Θεός δεν… τους έχει δώσει εντολή να πολεμήσουν κατά του Ισραήλ.
Εκτός όμως από τις γνωστές τηλεοπτικές παραστάσεις των εκτελέσεων και τα καινούργια βίντεο που έχουν δοθεί στην κυκλοφορία και προβάλλουν φρικτές σκηνές από εκτελέσεις Κούρδων Πεσμεργκά από τους Τζιχαντιστές στην περιοχή της Μοσούλης, έχουν σκηνοθετηθεί από τα ίδια στούντιο και παρουσιάζουν κάποια κοινά στοιχεία με τα βίντεο των αποκεφαλισμών.

Αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις θεωρίες, επιμένουν ότι και η Αλ Κάιντα και ο αρχηγός της, ο Οσάμα Μπεν Λάντεν, ήταν επίσης ένα δημιούργημα της CIA με προφανείς στόχους την κατατρομοκράτηση των λαών.
Αυτό θα προσέφερνε το πρόσχημα, (όπως και έγινε), για την μεγαλύτερη καταστολή των δημοκρατικών ελευθεριών, την ασύδοτη κερδοσκοπία των πολεμικών βιομηχανιών, την κυριαρχία του διεθνούς τρόμου και το πρόσχημα για τις αμερικανικές στρατιωτικές επεμβάσεις σε ξένες χώρες άσχετα αν τελικά αυτό δεν τους «βγήκε» όπως το είχαν υπολογίσει οι Αμερικανοί και τα «σκοτεινά» κέντρα της Νέας Τάξης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]