Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Μουσουλμάνοι της Σερβίας βράβευσαν τον Τούρκο πρωθυπουργό

Μία αντιπροσωπευτική ομάδα Βοσνίων της Σερβίας απένειμε στον Τούρκο πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ένα χρυσό μετάλλιο για την προσπάθειά του να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Βόσνιων μουσουλμάνων της Σερβίας.

Ο πρόεδρος του βοσνιακού Εθνικού Συμβουλίου, Εσάντ Τσούτσεβιτς και η αντιπροσωπεία του, απένειμαν το βραβείο των Μουσουλμάνων της Σερβίας στον Τούρκο πρέσβη στο Βελιγράδι, Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι, την Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Εσάντ Τσούτσεβιτς αναγνώρισε τη σημαντική συμβολή του Ερντογάν προς τους Βόσνιους της Σερβίας, ενώ ο Τούρκος πρέσβης, Μποζάι, εξέφρασε τη χαρά του Ερντογάν στην παραλαβή του βραβείου.

Σημειώνεται ότι οι Βόσνιοι Μουσουλμάνοι της Σερβίας διαβιούν στην επαρχία Σάντζακ της Σερβίας και αποτελούν μια γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

Το διοικητικό συμβούλιο του βοσνιακού εθνικού συμβουλίου αποφάσισε, επίσης, να χορηγήσει ανάλογο βραβείο και στον πρόεδρο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς.







Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]