Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σμάγκι: Η Μέρκελ ήθελε έξοδο Ελλάδας από το ευρώ

Την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη επιθυμούσε η Γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ μέχρι και το φθινόπωρο του 2012, αποκαλύπτει ο Μπίνι Σμάγκι. Ο Μπερλουσκόνι καρατομήθηκε μόλις απείλησε με επιστροφή της Ιταλίας στη λιρέτα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ συνέχιζε να πιστεύει πως η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ μέχρι και το φθινόπωρο του 2012, αποκαλύπτει ο Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι.

Όπως τονίζει στο βιβλίο του "Πεθαίνοντας από τη Λιτότητα", η Α. Μέρκελ άλλαξε στάση μόνο όταν πείστηκε πως μια ελληνική έξοδος θα είχε ολέθριες συνέπειες και έσπευσε να στηρίξει τη νέα ελληνική κυβέρνηση με την επίσκεψή της στην Αθήνα.

Ο Μπ. Σμάγκι επιβεβαιώνει ακόμα πως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε απειλήσει την Άγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί με έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ το 2011.

Σύμφωνα με το πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η απειλή αυτή οδήγησε τελικά και στην αποχώρηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τη θέση του πρωθυπουργού.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η καθε μερκελ και ο καθε σαμαρας θελουν αυτο που θελει και ο αφεντης τους .
    Αυτοι δεν εχουν γνωμη ουτε γνωση επι παντος επιστητου .
    Αυτοι απλα τουρλωνουν μπροστα του και σε μας παρουσιαζονται σαν ηγετες .
    Αυτα ειναι τα φρουτα της αγγλοσαξονικης πρωτεσταντικης λαιλαπας .Δηλαδη η κοινοβουλευτικη δικτατορια της ΕΕ .
    Οσο για το αρθρο το αφεντικο τους δεν μας ηθελε εξω απο το μπουρδελο της Βαβελ , διοτι δεν ηταν η ωρα τοτε . Τωρα ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ΓΑΠ τον "έστειλαν" μόλις μίλησε για δημοψήφισμα, πώς ήθελε να βγούμε από το ευρώ, τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]