Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκλειστικό: Σκάνδαλο στην Kavala Oil



Καλησπέρα.

Είμαι χρόνια αναγνώστης σας και θαυμάζω την εγκυρότητα των θεμάτων σας. Είμαι επίσης και εργαζόμενος στην Kavala Oil.Η εταιρία αυτή είναι η μοναδική εταιρία εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζετε αυτά που συμβαίνουν στην Kavala Oil τους τελευταίους μήνες αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν στις 14 Φεβρουαρίου η Βουλή ψήφισε την ανανέωση των αδειών λειτουργίας μας... και έβαλε (παρανόμως και αδίκως) συνδικαιούχο την Ενεργειακή Αιγαίου.

Θα μου πείτε τώρα πού ακριβώς είναι το ΘΕΜΑ που ίσως υπάρχει ώστε να ανεβάσετε ένα άρθρο. Το θέμα λοιπόν είναι ότι η εισήγηση (από τον βουλευτή της Ν.Δ κ.Πασχαλίδη) προς την βουλή για την ανανέωση των αδειών, στάλθηκε από την γραμματέα της Ενεργειακής Αιγαίου πρός την ιδιαιτέρα του κ. Λυβιεράτου! 
Δηλαδή: Ο υπουργός ΠΕΚΑ Ευάγγελος Λιβιεράτος δέχθηκε να του γράψουν εξολοκλήρου το κείµενο της παρουσίασης. Έστειλε να διορθώσουν την εισηγητική οµιλία. Αντάλλασσε διαρκώς mail µε τον επενδυτή. Όλα αυτά ΠΡΙΝ από τη συζήτηση του νοµοσχεδίου στην επιτροπή της Βουλής!

Δηλαδή εάν αυτό δεν είναι σκάνδαλο, τότε τι είναι. Δυστυχώς από Αθήνα δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για το σκάνδαλο! Μόνο η εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής μας είχε πεντασέλιδο άρθρο.

Επίσης έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα ενημέρωσης για να πάρετε μια ιδέα αυτών που σας γράφω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Aναγνώστης

Πηγή: anti-ntp.net

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]