Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσετσένοι και Τούρκοι πίσω από την σφαγή στην Βοστώνη;

Ο τσετσένος που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του μακελειού της Βοστώνης
Οι “σύμμαχοι” τους στις σφαγές της Συρίας, στον ανταρτοπόλεμο κατά της Ρωσίας κλπ κλπ, που έχουν λάβει πακτωλούς χρημάτων από το σύστημα Κλίντον, ταυτοποιούνται σύμφωνα με το AP και το NBC ως οι δράστες του μακελειού. 
Για τον τσετσένο μάλιστα δόθηκε στην δημοσιότητα και το όνομα του:
10:46 GMT: Boston Marathon bombing suspects are possibly brothers from Russian region near Chechnya and lived in US at least one year, AP reported.
10:45 GMT: Surviving Boston Marathon bombing suspect identified as Dzhokhar Tsarnaev, 19, from Cambridge, Mass., AP reported.
Οι ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστόνη είναι από την Τουρκία και την Τσετσενία – NBC.

Όταν έσφαζαν τα παιδιά στο Μπεσλάν, δεν ήταν λίγοι οι λαδωμένοι από τα κεφάλαια του Σόρος που είχαν το θράσος να μιλούν για τον δίκαιο αγώνα της Τσετσενίας.
Τώρα, θυμούνται τις απόρρητες εκθέσεις του συμβουλιου ασφαλείας: Chechen Terrorism (Russia, Chechnya, Separatist)

Ιστοσελίδα για τη δόξα του Ισλάμ και την Τσετσενία, είχε ο καταζητούμενος της Βοστόνης

Ο ένας από τους δύο υπόπτους για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, ο Τζοχάρ Τσαρνάγεφ, έχει αναρτήσει συνδέσμους σε ισλαμικές ιστοσελίδες και άλλες που ζητούν την ανεξαρτησία της Τσετσενίας μια ιστοσελίδα που όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει ο ίδιος σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στην ρωσική γλώσσα.

Υβριστικά σχόλια στην ρωσική και την αγγλική γλώσσα καταφτάνουν μαζικά σήμερα στην σελίδα του Τσαρνάγεφ στον VK, έναν ρωσόφωνο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, μετά την αναγνώρισή του ως υπόπτου για την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον 19χρονο Τζοχάρ Τσαρνάγεφ μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του Ταμερλάν στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στην σελίδα αυτή, ο νεώτερος Τσαρνάγεφ δηλώνει ότι είναι απόφοιτος του 2011 του δημόσιου σχολείου στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης Cambridge Rindge and Latin School.

Επίσης δηλώνει ότι δημοτικό σχολείο πήγε στην Μαχατσκάλα, την πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, μια επαρχία της Ρωσίας που συνορεύει με την Τσετσενία, και δηλώνει ότι μιλάει την αγγλική, την ρωσική και την τσετσενική γλώσσα.

Ως "Κοσμοθεωρία" του καταχωρεί το "Ισλάμ" και ως "Προσωπική Προτεραιότητα" την "σταδιοδρομία και τα χρήματα".
Ο Τσαρνάγεφ έχει αναρτήσει συνδέσμους σε βίντεο από μαχητές στον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία και σε ισλαμικές ιστοσελίδες με τίτλους όπως "Ειρήνη στον κόσμο, η θρησκεία μου είναι το Ισλάμ" και "Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ, ας ηχήσει αυτό στις καρδιές μας".
Επίσης έχει αναρτήσει συνδέσμους σε σελίδες που ζητούν την ανεξαρτησία της Τσετσενίας.

Στην σελίδα του Τσαρνάγεφ υπάρχει επίσης και μια αίσθηση χιούμορ, όσον αφορά την ταυτότητά του ως μέλος μιας μειονότητας από τον ρωσικό Καύκασο, όπου βρίσκονται η Τσετσενία, το Νταγκεστάν, η Ινγκουσετία και άλλες περιοχές στις οποίες ζουν κυρίως μουσουλμάνοι, στις οποίες υπάρχει έντονος αναβρασμός εδώ και δύο δεκαετίες μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Ένα βίντεο υπό τον τίτλο "βασανίζοντας τον αδελφό μου" δείχνει έναν άνδρα που μοιάζει με τον νεκρό αδελφό του Ταμερλάν να γελάει και να μιμείται τις προφορές διαφορετικών εθνοτήτων του Καυκάσου.

Επίσης έχει αναρτήσει ένα δικό του ανέκδοτο: "Περνάει ένα αυτοκίνητο που έχει μέσα έναν Τσετσένο, έναν από το Νταγκεστάν και έναν από την Ινγκουσετία. Ερώτηση: ποιος οδηγεί; Απάντηση: η αστυνομία".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ερώτηση κρίσεως: Και πίσω από τους Τσετσένους;
    "Chechen terror usually aimed at Russia"
    Ποιός να τους χρηματοδοτεί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]