Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαπιστευτήρια στα αφεντικά…

Όποια προσωπεία κι αν φορούν οι διάφοροι τουρκοσύλλογοι της Θράκης, ο ίδιος εργοδότης βρίσκεται πάντοτε από πίσω!
 
    Τα διαπιστευτήριά τους στα αφεντικά (που άλλωστε πληρώνουν και τον…λογαριασμό) κατέθεσαν πρόσφατα κάποιοι νέοι σύλλογοι, για την ίδρυση των οποίων σας έχουμε ήδη ενημερώσει στο «Προξενείο-Στοπ».

    Ο λόγος αφ’ ενός για τον νεόδμητο «Σύλλογο Έρευνας (λέμε τώρα) και Μελέτης της Ισλαμικής Θρησκείας» (βλ. το δημοσίευμά μας Και νέος τουρκο-σύλλογος στην καρδιά της Κομοτηνής…), που μόλις βολεύτηκε στα νέα γραφεία του (στη Λεωφόρο Ηρώων) έκανε και την αναμενόμενη επίσκεψή του στον…αφέντη Ιλχάν Σενέρ (στην 1η φωτογραφία, τον βλέπετε στο προξενείο στις 4 Απριλίου με την πρόεδρο του συλλόγου Οζλέμ Νουρί και τον ταμία Μεχμέτ Σουλεϊμάν Μουσταφά)!

    Αφ’ ετέρου όμως αξίζει τον κόπο να σας ενημερώσουμε και για το ΔΣ του επίσης νεόδμητου «Περιβαλλοντολογικού Ομίλου Μελισσοκόμων και Φίλων της Μέλισσας Θράκης» (βλ. σχετικά το πρόσφατο δημοσίευμά μας Κι ύστερα…ήρθαν οι μέλισσες!), που προ ολίγων ημερών βρέθηκε στην Προύσα της Τουρκίας, όπου επισκέφτηκε τα γραφεία του εκεί αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) (τους βλέπετε μάλιστα και στη 2η φωτογραφία με φόντο τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»)! Την ίδια μέρα μάλιστα οι λεγάμενοι πραγματοποίησαν επίσκεψη και στα γραφεία του κόμματος AKP (3η φωτογραφία), όπου συναντήθηκαν με τον «συντοπίτη» μας (σ.σ. καταγόμενο από τη Ροδόπη) βουλευτή Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου (γνωστό για τις πάμπολλες λεκτικές προκλήσεις του σε βάρος της χώρας μας).

    Και όλα αυτά είναι φυσικά και ένα σαφές δείγμα αποκαλυπτηρίων για το ποιος βρίσκεται πίσω από τις δράσεις των συγκεκριμένων συλλόγων (το λέμε γιατί όλοι αυτοί οι τουρκολακέδες, που ξεφυτρώνουν καθημερινά σαν τα μανιτάρια επί θρακικού εδάφους, φορούν διάφορους πολιτιστικούς, θρησκευτικούς ή και επαγγελματικούς-συντεχνιακούς φερετζέδες, ενώ από την άλλη υπάρχουν δυστυχώς ακόμη στη Θράκη πολλοί αφελείς – για να μην πούμε τίποτε βαρύτερο)! Η αλήθεια όμως είναι πολύ απλή: όποιους φερετζέδες και όποιες καλοχτενισμένες προβιές κι αν φορέσουνε, πάντα ο ίδιος λύκος κρύβεται από κάτω…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]