Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως θέλεις να γίνεις αλεξιπτωτιστής;

Η Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία σας ενημερώνει ότι συμμετέχει, στο 3ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών 2013, που θα πραγματοποιηθεί στις 26, 27 και 28 Απριλίου 2013 στο Αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας στη Πάχη Μεγάρων.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων τριάντα ευρώ (330,00€)/άτομο για αρχική εκπαίδευση και των τρίων S/L αλμάτων που περιλαμβάνει το 3ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών.

Το κόστος συμμετοχής για αρχική εκπαίδευση και του πρώτου S/L άλματος που περιλαμβάνει το 3ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων τριάντα ευρώ (230,00€)/άτομο.

Επίσης με το πέρας της εκπαίδευσης εδάφους – ρίψεις αλεξιπτωτιστών θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα, διπλώματα S/L και πτέρυγες αλεξιπτωτιστή της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα και την ιστοσελίδα της M.E.K


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]