Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελεγχόμενη έκρηξη βόμβας στο προεδρικό μέγαρο της Γερμανίας

Η γερμανική αστυνομία εξουδετέρωσε ένα ύποπτο δέμα το οποίο είχε σταλεί στο γραφείο του προέδρου της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ σήμερα, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της προεδρίας.

«Διεξήχθη μια ελεγχόμενη έκρηξη στο πάρκο πλάι στο προεδρικό μέγαρο.
Η πρώτη εκτίμηση έδειχνε ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε μία ημέρα αφού οι αρχές των ΗΠΑ άσκησαν δίωξη σε βάρος ενός άνδρα ο οποίος ταχυδρόμησε επιστολές στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και έναν Αμερικανό γερουσιαστή οι οποίες περιείχαν μια ουσία που όταν ελέγχθηκε αποδείχθηκε θετική σε ρικίνη, ένα θανατηφόρο δηλητήριο.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]