Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο ένας από τους Τούρκους που συνελήφθησαν για τρομοκρατία


Με περιοριστικούς όρους ο συγκατηγορούμενος του

Στον εισαγγελέα Εφετών Πάτρας οδηγήθηκαν δύο Τούρκοι υπήκοοι, ένας 47χρονος και ένας 37χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη στην Ασφάλεια Πατρών, με βάση διεθνή εντάλματα της τουρκικής Ιντερπόλ.

Μετά τη διαδικασία των απολογιών, ο 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται με βάση πάντα το διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και ανθρωποκτονία, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αντίθετα, ο δεύτερος, ο 47χρονος Τούρκος υπήκοος, ο οποίος είχε συλληφθεί και αυτός βάσει διεθνούς εντάλματος της τουρκικής Ιντερπόλ για πλαστογραφία και κατοχή εκρηκτικών υλών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, διότι είχε καταθέσει αίτημα για χορήγηση ασύλου, πριν από την έκδοση του εντάλματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος είχε καταφέρει πριν από λίγο καιρό να περάσει παράνομα στην Ιταλία, αλλά εντοπίστηκε από τις ιταλικές αρχές και επαναπροωθήθηκε στην Πάτρα.

Φοβούμενος πιθανή απέλαση του στην Τουρκία, πήγε στην Ασφάλεια Πατρών μαζί με τον 47χρονο, που είχε τον ρόλο διερμηνέα, για να ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν εντάλματα σε βάρος των δύο ανδρών και τους συνέλαβαν.

Πηγές: Εxpress, The Best


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]