Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρειος Πάγος: Συνεχίζει η ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι

Κανονικά και με τη… βούλα του Αρείου Πάγου θα συνεχίσει η ΔΕΗ να εισπράττει μέσω των λογαριασμών της το ειδικό τέλος ακινήτων.

Αυτό θα ισχύει μέχρι τις 22 Μαρτίου 2013, οπότε και θα συζητηθεί η κύρια προσφυγή (αίτηση αναίρεσης) του Δημοσίου, το οποίο εκπροσωπείται από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματική η είσπραξη του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ο Άρειος Πάγος έκανε τελικά δεκτή την αίτηση αναστολής του Δημοσίου παρά την προηγηθείσα απόφαση που «πάγωσε» προσωρινά την είσπραξη του τέλους.

Σχόλιο ιστολογίου: Τι μεσολάβησε, άραγε, μεταξύ των δύο αντίθετων αποφάσεων της Δικαιοσύνης; Εμείς θυμίζουμε πως σύμφωνα με νορβηγική έρευνα, η δημοκρατία στην Ελλάδα κινείται με... αρνητικούς ρυθμούς

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποια δικαιοσυνη ; Ποιος Αρειος Παγος ;
    Δεν τα μαθατε ; ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]