Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι σύγχρονοι Νέρωνες μας... "αναπτύσσουν"

Ο Σαμαράς βρίσκεται σταθερά στα ίχνη του… Νέρωνα. Το τραγικό για τον ίδιο δεν είναι ότι καταστρέφει τη χώρα. Το τραγικό είναι πως γνωρίζει την κατάληξή του. Και αυτή την κατάληξη θα προσπαθήσει να την αποφύγει, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Είτε κάνοντας ένα «ευρωπαϊκό κόμμα», είτε βάζοντας τα μαντρόσκυλα να επιτεθούν σε οποιονδήποτε σταθεί απειλητικά απέναντί του, είτε προχωρώντας σε κάποιο «τυχαίο γεγονός» κάπου ανατολικά ή νοτιο-ανατολικά του Αιγαίου.

Πάντως, ο ίδιος γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί πρωθυπουργός και εύχεται (ενώ δρα καταλλήλως μέσω της μη παρέμβασής του) να έχει το «τέλος» του ΓΑΠ. Αποδιοπομπαίος μεν, ελεύθερος να απολαύσει τις καταθέσεις του δε…

Την σκυτάλη θα αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας, αφού έχει ήδη δώσει τις διαπιστεύσεις του στην Ευρώπη και διαβεβαιώνει με τις γενικότερες κινήσεις του πως είναι η φυσική συνέχεια της σημερινής τραγικής «τριανδρίας» και φυσικά του «βραβευμένου σκεπτόμενου». Μόνο που, επειδή η χώρα αντιμετωπίζεται ως βόθρος όπου οι κάθε λογής τυχάρπαστοι, ιδεοληπτικοί, ανίκανοι και ελληνόφωνοι που την κυβερνούν, αφήνουν τα κυβερνητικά περιττώματά τους, ο γοητευτικός Αλέξης θα επιφέρει το μέγιστο πλήγμα μέσω του ιδεοληπτικού «ανθρωπισμού» του και της λαγνείας του προς τους λαθρομετανάστες, ικανοποιώντας έτσι την αναγκαιότητα εύρεσης φθηνότατων εργατών στο τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης που κάποτε λεγόταν Ελλάς και το οποίο μέλλει να αποτελέσει μία μικρή Κίνα στα πόδια της Ευρώπης, ενώ ταυτόχρονα θα μεταβληθεί σε χώρο παραγωγής φθηνής ενέργειας και φυσικά παραγωγής τεράστιου πλούτου για εκείνους που κινούν την τρόικα.

Όμως, το πλέον σημαντικό, το οποίο οι πολιτικές των ελληνόφωνων μαριονετών-ταγών προσφέρουν, είναι η δημιουργία ενός ιδιότυπου κράτους, το οποίο θα λειτουργεί με κανόνες απόλυτης αισχροκέρδειας και θα αποτελέσει πρότυπο υποδούλωσης για τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς.

Οι σύγχρονοι Νέρωνες ζούνε, ορίζουν τις ζωές ενός λαού που τον παραδίδουν σε μία ζωντανή κόλαση και ήδη δημιουργούν τις συνθήκες για την επόμενη δική τους ημέρα, εντός ή εκτός της εξουσίας, εντός ή εκτός της χώρας. Ο χειμώνας που ήδη περνάει η Ελλάδα, πρόκειται να λειτουργήσει καταλυτικά, αφού πρόκειται να λυγίσει πολλούς κατοίκους της χώρας ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει μία μάζα άκρως απειλητική, αλλά και χειραγωγούμενη στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει από την πλευρά της να δημιουργήσει ή να εφεύρει διαφορετικές συνθήκες διαμαρτυρίας και απομάκρυνσης των σημερινών λαθροκυβερνώντων.

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και ακολουθείστε την λογική σας ή (πλέον) το ένστικτο επιβίωσής σας… Το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε εκείνους τους πολιτικούς που δολοφονούν μία χώρα στο όνομα της σωτηρίας της. Το πρόβλημα βρίσκεται στους πολίτες της χώρας που επιτρέπουν σε πολιτικά σκύβαλα να τους δολοφονούν στο όνομα της σωτηρίας τους...



Ο κ. Σαμαράς ανήλθε στην εξουσία με το σύνθημα «επαναδιαπραγμάτευση». Πράγματι έκανε επαναδιαπραγμάτευση η οποία κατέληξε στο πιο κάτω κείμενο που πέρασε πριν λίγες ημέρες νύχτα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και την οποία πράξη συνυπέγραψε και ο ΠτΔ. Το κείμενο έχει ως εξής: 
«Οι δανειακές συμβάσεις διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και στο πλαίσιο αυτό: η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται απαρέγκλιτα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά στοιχεία τους έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα σύμβαση τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόδοσης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο μέτρο που τα παραπάνω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».
Μετά λοιπόν την «επαναδιαπραγμάτευση» η οποία κατέληξε στην πλήρη εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας στους δανειστές (αυτό προφανώς ψήφισαν όσοι ψήφισαν ΝΔ), ήρθε το νέο δάνειο (όχι για το λαό φυσικά, απλά ο λαός θα τo πληρώσει), ήρθαν οι έπαινοι από τους δανειστές και η ξαφνική αναβάθμιση κατά έξι βαθμίδες!!! από την S&;P. Αυτή δηλαδή που μας είχε υποβαθμίσει σε “Επιλεκτική Χρεοκοπία”. 

Και τώρα τι; Τι θα κάνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους; Τώρα θα πρέπει να αναπτυχθούμε. Έτσι λέει ο κ. Σαμαράς, έτσι προπαγανδίζει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Οι άνθρωποι έκαναν το καθήκον τους. Μας κράτησαν στο ευρώ, μας εξασφάλισαν το νέο δάνειο και μας διέταξαν να αναπτυχθούμε. Αν δεν αναπτυχθούμε θα φταίμε και πάλι εμείς, άσχετα αν δεν διαθέτουμε ούτε ευρώ. Άσχετα αν έχουμε εξαθλιωθεί και αυτοκτονούμε καθημερινά. Εμείς θα είμαστε οι υπεύθυνοι που δεν αναπτυσσόμαστε. Όχι φυσικά το πολιτικό σύστημα…

Εκτός και αν έρθουν οι ξένοι, τώρα που τα παραδώσαμε όλα και μας αγοράσουν όλους, μαζί με τις περιουσίες μας, για το καλό μας φυσικά, για την ανάπτυξη. Μόνο που η όποια ανάπτυξη, χωρίς κούρεμα του χρέους που κατέχουν τα ευρωπαϊκά κράτη και η ΕΚΤ, απλά θα διατηρεί το χρέος βιώσιμο και το λαό θνήσκοντα.


Σχόλιο ιστολογίου: Παραθέτουμε πρόσφατη δήλωση του τοποθετημένου υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, για να γίνει κατανοητό πως αντιμετωπίζονται οι Έλληνες: "Για χρόνια είμασταν τζίτζικες, τώρα γίναμε μέρμηγκες"...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ρε κοπρόσκυλο, αυτοί που είσασταν τζίτζικες, τζίτζικες παραμένετε. Και αντίθετα με το μύθο του Αισώπου - ορμήσατε στο σπιτικό του μέρμηγκα και κλέβετε τον κόπο του - ο μέρμηγκας θα πεθάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ και μαλιστα ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H σκυτάλη πηγαίνει από το χέρι μιας έμπιστης και υπάκουης μαριονέτας στα χέρια της επόμενης έμπιστης και υπάκουης μαριονέτας. Για χρόνια μιλάμε. Και συνάμα ήταν πολλά τα λεφτά και κρυμμένα καλά, τζιέρια μου. Ανοίξτε τα ματάκια σας και δείτε και πώς έγινε η δουλειά σε άλλες χώρες πριν από τη δική μας. Ίδιο σενάριο παντού, αρκεί να βρεθούν οι κατάλληλοι πρωταγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους τα 'χουν δώσει όλα παιδιά, μην το ψάχνετε. Το θέμα είναι πώς θα πάρουμε το επάνω χέρι και να τους ξεκουμπίσουμε απ΄ τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]