Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς τις ακτές της Συρίας


Τη Δευτέρα απέπλευσαν από λιμάνι της Βαλτικής με πορεία προς τη Μεσόγειο Θάλασσα η φρεγάτα «Ярослав Мудрый» και τα αποβατικά «Калининград» και «Александр Шабалин», το δεξαμενόπλοιο «Лена» και ένα ρυμουλκό σκάφος.

Ο στολίσκος αυτός έχει αποστολή να πορευθεί στις ακτές της Συρίας, προκειμένου να συμμετάσχει σε μια πιθανή εκκένωση των Ρώσων πολιτών, αναφέρει το ρωσικό Ίντερφαξ.

Σύμφωνα με τη στρατιωτική πηγή, η προετοιμασία για το σκοπό αυτό ήταν βιαστική και κρατήθηκε μυστική, σχετικές πληροφορίες, όμως, διοχετεύθηκαν στον Τύπο τις τελευταίες ημέρες.

Η ίδια στρατιωτικό-διπλωματική πηγή αναφέρει ότι σε περίπτωση μιας κρίσιμης κατάστασης στη Συρία θα απειληθούν οι ζωές των Ρώσων και δεν θα μπορέσουν να εξέλθουν από τη χώρα ούτε από τη θάλασσα ούτε από τον αέρα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τη ρωσική πρεσβεία στη Δαμασκό, οι απαγωγείς δύο Ρώσων και ενός Ιταλού εργαζομένων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στη Λατάκια της Συρίας, ζήτησαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους. 

Πηγή: Εχέδωρος (Βαλκανικό Περισκόπιο)
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]