Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εις υγείαν του κορόιδου!

Υπάρχει Έλληνας που δεν έχει καταλάβει τί έγινε στο Eurogroup;
Οι αγορασμένη κυβέρνηση τους τα έδωσε όλα κι αυτοί "μαλώνανε" ποιός θα μας πιάσει μεγαλύτερο κορόϊδο και θα πάρει μεγαλύτερο μερίδιο απ΄το πτώμα μας!

Ε! λοιπόν φτάνει!

Και ο Ντελα Ρούα του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!
Θα καταργήσει τα μνημόνια Ναί ή Όχι;
Θα κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους Ναί ή Όχι;
Θα επικαλεστεί το διεθνές δίκαιο για στάση πληρωμών εξωτερικού χρέους έως ὀτου τελειώσει ο έλεγχος και η χώρα αναπνεύσει οικονομικά Ναί ή Όχι;

Γιατί ο Μπαλάφας προχτές ανέφερε στους Καπουράκη – Οικονομέα ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες. “Η ακύρωση των μνημονίων θα έρθει μετά από συνεννόηση με τους δανειστές. Εμείς αναγνωρίζουμε το χρέος απλά θα το επαναδιαπραγματευτούμε”

Σε τί διαφέρει αυτό από εκείνα που έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς ο δεξιός Ντελα Ρούα; Τώρα δηλαδή εμείς θα κάνουμε εκλογές για να εκλέξουμε τον αριστερό Ντελα Ρούα;

Η χώρα έχει ανάγκη πατριώτη ηγέτη που θα πεί όχι στα μνημόνια και θα δρομολογήσει τα μνημόσυνα των δωσιλόγων!

Δεν έχουμε ανάγκη από αλλαγή βάρδιας προδοτών!
Ο λαός δεν ξαναδίνει λευκή ψήφο σε κανέναν!!!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]