Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαμένα χρόνια

Η Ελλάδα, όπως αναφέρεται στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, το 2020 θα έχει διαμορφώσει το χρέος της στο 124% του ΑΕΠ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτή η υπερβολικά αισιόδοξη «πρόβλεψη» μας λέει ότι οι Ελληνες θα βιώνουν επί μακρόν μια πρωτοφανή καταστροφή, για να φτάσουν στα επίπεδα του 2009! Εντεκα χρόνια από τη ζωή μας ριγμένα στην καταβόθρα της ξενοκρατίας.

Χιλιάδες άνθρωποι ακόμα θα χάσουν τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, την υγεία τους, τις ζωές τους, για να εξυπηρετηθεί το αδηφάγο τίποτα στο οποίο μας έριξε η ανθελληνική κυβέρνηση Παπανδρέου και το οποίο συνεχίζει να μας αφανίζει απτόητο έως σήμερα.

Η εθνική κυριαρχία έχει χαθεί. Το υστέρημα και το πλεόνασμα (αν υπάρξει ποτέ) των άγρια φορολογημένων πολιτών θα βρίσκεται στην άμεση διάθεση των «δάνειων δυνάμεων». Τα χρήματα από την εκποίηση των «ασημικών», δηλαδή της δημόσιας περιουσίας, θα παγιδεύονται στον «ειδικό λογαριασμό», ο οποίος δεν θα ελέγχεται από την ελληνική κυβέρνηση. Οι περικοπές του κάτισχνου εισοδήματος των Ελλήνων θα αυτοματοποιηθούν (!), παρακάμπτοντας έτσι τη Βουλή, η οποία κάθε μέρα που περνάει αποκτά διακοσμητικό χαρακτήρα.

Το ευρωπαϊκό «όραμα» έχει μετουσιωθεί σε ατόφιο εφιάλτη. Οι υποσχέσεις, στις οποίες έδωσε βάση και πίστη το εκλογικό σώμα, αποδείχτηκαν απατηλές. Η Μεταπολίτευση, με αυτή την κορυφαία πράξη του εθνικού δράματος, ρίχνει την αυλαία της και καταδεικνύει τη χαμηλή ποιότητα των προσώπων που υπηρέτησαν κορυφαίους θεσμούς.

Η ιδιοτέλεια, η έλλειψη οράματος, φαντασίας, τόλμης, αποφασιστικότητας και επάρκειας της ελίτ ήταν οι παράγοντες που διέσυραν το σπουδαίο έθνος μας και κατέστησαν τους πάλαι ποτέ κοσμοκράτορες επαίτες και αντικείμενα χλεύης.

Οι μάχες χάνονται η μία πίσω από την άλλη, αλλά ο πόλεμος μαίνεται ακόμα σφοδρός και ανελέητος. Εστω και τώρα υπάρχουν ελπίδες ανάταξης του εθνικού οργανισμού μας και έναρξης μιας νέας ελληνικής αντεπίθεσης.

Κατ’ επανάληψιν η Ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Ελληνες, ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπορούν να πράξουν το ακατόρθωτο. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις...


Σχόλιο ιστολογίου: Προϋποθέσεις που σήμερα δεν υφίστανται, αφού το πολιτικό σύστημα φροντίζει εντέχνως να καταστρέφει την οποιαδήποτε προσπάθεια αναδόμησής του αλλά και ανάταξης της χώρας... Γιατί άραγε;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]