Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο έχων ώτα και νου...


Καιρός ήταν να ξεσπαθώσει ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.
Τα είπε τσεκουράτα στους Γερμανούς: «Ποιμαίνω αυτόν τον λαό 44 χρόνια και δεν είναι ούτε ένας λαός κλεφτών ούτε ένας λαός απατεώνων, όπως τον παρουσιάζουν ξένα ΜΜΕ». Και πρόσθεσε: «Έχω γνωρίσει τη Γερμανία και την αγαπώ, άλλο όμως αυτό κι άλλο η πραγματικότητα. Το ερώτημά μου είναι απλό: Ο αγώνας γίνεται για μια ευρωπαϊκή Γερμανία ή για γερμανική Ευρώπη;». 
Τι απαντάτε, κυρία Μέρκελ, κι εσείς, κ. Σόιμπλε;

Πώς έρχονται τα πράγματα… Να είναι σήμερα ο καλύτερος σύμμαχός μας το ΔΝΤ! Και αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς, από τη στιγμή που επιμένει στη σημαία που έχει σηκώσει, της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και αυτό είναι το παν για μας, που δυστυχώς μέχρι τώρα δεν το έχουμε βάλει δημόσια στο τραπέζι! Βέβαια δεν μας αγάπησε ξαφνικά το περιβόητο ΔΝΤ, τα συμφέροντά του κοιτάει, αλλά κάπου εκεί κολλάνε στο θέμα αυτό και τα δικά μας. Κι όταν οι… φίλοι και εταίροι σου πάνε να σε ρίξουν στον γκρεμό, πας με τον εχθρό τους.

Μόνο 8,4 δισ. ευρώ κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είπε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα. Μάλλον περί ανεκδότου πρόκειται. Μακάρι να ήταν μόνο 8,4 δισ. Και απόδειξη ότι δεν είναι τόσα αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, υπουργέ, δεν έχει δημοσιευτεί ο ισολογισμός του Οργανισμού «Αθήνα 2004». Είναι πάρα πολλά τα λεφτά, υπουργέ. Γι' αυτό και κανένας δεν μιλάει από τους τότε διευθύνοντες.


Πόνεσε τον κοσμάκη και ο κ. πρόεδρος των… νεόπτωχων βιομηχάνων μας! Λίγο αργά κατάλαβε ο κ. Δασκαλόπουλος ότι οι φίλοι του και… συνεργάτες του Ευρωπαίοι «υποτιμούν τις θυσίες του ελληνικού λαού, θυσίες που έγιναν εν ονόματι της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας» και ότι η «Ελλάδα απαιτεί οριστικές αποφάσεις και βιώσιμες λύσεις χωρίς χρονοτριβή». Δύο χρόνια τώρα, κ. Δασκαλόπουλε, το μόνο που κάνατε ήταν να κουνάτε το δάκτυλο στους εργαζόμενους και να πλειοδοτείτε σε μειώσεις των μισθών και σε κατάργηση δικαιωμάτων. Δεν απομένει παρά να ακούσουμε και από σας εκείνο το πρωθυπουργικό «Ουδείς αναμάρτητος»!


Πολύ πιο μπροστά από τους δικούς μας δημάρχους είναι οι γείτονές μας οι Ιταλοί. Εκεί ΧΙΛΙΟΙ συνάδελφοί τους βγήκαν στους δρόμους του Μιλάνου κατά των περικοπών στους δήμους βάσει του Συμφώνου Σταθερότητας, με πανό που έγραφαν: «Απελευθερώστε τις πόλεις από το Σύμφωνο Ηλιθιότητας»! Εύκολη είναι η αντιγραφή… 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]