Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόβαση ειδικών Δυνάμεων για ανακατάληψη Νησιού στο Ανατολικό Αιγαίο


Αυτή την ώρα (απόγευμα Πέμπτης 20/9/2012) μονάδες υποβρυχίων Καταστροφών και δυνάμεις Καταδρομών επιχειρούν αυτή την στιγμή απόβαση σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου με σκοπό την κατάληψη του νησιού όπου έχουν αναφερθεί απόβαση εχθρικών ειδικών δυνάμεων!

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τις απογευματινές ώρες της 20 Σεπτεμβρίου διεξάγεται άσκηση "Πυρπολητής".
Στο πλαίσιο της άσκησης και βάση του σεναρίου ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης. 

Περιοχή άσκησης είναι νησί του Ανατολικού Αιγαίου και σκοπός, ο εντοπισμός και εξουδετέρωση εχθρικών τμημάτων πάνω στο Νησί καθώς και η κατάληψη και εξουδετέρωση εχθρικού πλοίου στην περιοχή, με τις διαθέσιμες δυνάμεις.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]