Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φορολογικός διακανονισμός 4 αιώνων για το ΙΕΚ Ξυνή!!!

Μετά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας ΠΟΝΤΙΚΙ σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του ΙΚΑ κατά του ΙΕΚ ΔΟΜΗ με την αιτιολογία της ύπαρξης εταιριών «δορυφόρων» που διευκόλυναν φορολογικά την επιχείρηση, δημοσιεύματα του Ποντικιού και του περιοδικού hot doc κάνουν λόγο για
διακανονισμό των οφειλών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ προς το ΙΚΑ διάρκειας 4 αιώνων από τώρα! 


Εκατομμύρια ευρώ προς το ΙΚΑ θα αποπληρωθούν το 2404!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο HOT DOC αυτό που βοήθησε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι οι καλές σχέσεις που έχει με κυβερνητικούς φορείς. 

Εφόσον ισχύει, πρόκειται για τεράστιο ζήτημα. Είναι δυνατόν την στιγμή που δεν γίνονται ρυθμίσεις σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά και φοροσαφάρι, σε μία εταιρία να δίνεται χρόνος αποπληρωμής 400 χρόνων; 

Και μάλιστα σε μία επιχείρηση που σύμφωνα με το HOT DOC «ελέγχεται από την εισαγγελία σχετικά με λειτουργίες του και το ΣΔΟΕ εξετάζει σειρά φορολογικών παραβάσεων».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]