Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δένδιας: Κέντρα κράτησης μεταναστών τα στρατόπεδα που κλείνουν

Ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών θα αξιοποιηθούν στρατόπεδα, το κλείσιμο των οποίων αποφάσισε πρόσφατα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αποκάλυψε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ο υπουργός επισκέφθηκε τη ΓΑΔΑ για να ευχαριστήσει, όπως τόνισε, τις γυναίκες και τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιτυχία που σημείωσαν εξαρθρώνοντας τη σπείρα των ληστών με τα καλάσνικοφ, κι επιπλέον την ομάδα ΔΙΑΣ και την Οικονομική Αστυνομία για τις επιτυχίες, που έχουν καταγράψει.

Στο περιθώριο της επίσκεψης και ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο κ. Δένδιας επισήμανε ότι, όχι όλα, αλλά κάποια από τα 45 ενεργά στρατόπεδα, που αποφάσισε να κλείσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, «θα καταλήξουν στην Ελληνική Αστυνομία και θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών».

«Υπάρχει μια πολύ καλή και στενή συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όχι μόνο στο επίπεδο της παραχώρησης στρατοπέδων, αλλά και στο επίπεδο των επισκευών των στρατοπέδων, της συντήρησής τους» υπογράμμισε.

Εξάλλου, ο κ. Δένδιας παρατήρησε ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας αναφορικά με τους λαθρομετανάστες έχει βελτιωθεί θεαματικά, συμπληρώνοντας, ωστόσο:  

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί μέσα σε 30, 40, 50 μέρες να λυθούν προβλήματα δεκαετιών, νομίζω ότι ζει σε έναν άλλο κόσμο και εν πάση περιπτώσει εγώ μάγος δεν είμαι, ούτε η Ελληνική Αστυνομία ειδικεύεται στα μαγικά».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πως γίνονται τα ολοκαυτώματα

    Τα κέντρα κράτησης, φιλοξενίας κατά Δένδια, των λαθρομεταναστών, αν τυχόν υπάρξει πολεμική εμπλοκή της Ελλάδος με άλλη "φίλη και σύμμαχο" χώρα, θα γίνουν όπως τα γερμανικά campus, όπου μαζεύτηκαν οι Εβραίοι κατά τον Β΄ ΠΠ, για να πάνε εκεί όπου θα όριζε το ιερατείο : Στη Μαγαδασκάρη ή στην Παλαιστίνη. Το ιερατείο δεν συμφώνησε, ο πόλεμος άρχισε, φαγητό να τους θρέφουν οι Γερμανοί δεν υπήρχε. Ύστερα προέκυψαν τα γνωστά επακόλουθα του υποσιστισμού, των ανεπαρκών συνθηκών υγείας, και των αναπόφευκτων επιδημιών. Ποιους θα τάιζαν οι Γερμανοί και ποιους θα φρόντιζαν πρωτίστως να θεραπεύουν; Τους στρατιώτες ή τους εγκλείστους και έτοιμους για αναχώρηση Εβραίους;

    Αν επιβληθεί στην Ελλάδα στρατιωτικό καθεστώς για την διατήρηση των συνόρων και την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων, πράγματα τα οποία ξεδιάντροπα έχει αχρηστέψει η σιωνιστική δημοκρατία - η Πορτογαλία έστειλε ήδη μήνυμα στον Κοέλιο -, διόλου απίθανο να έχουμε άλλο ένα ολοκαύτωμα προς τιμήν του Αλλάχ τούτη τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό αποτελεί, έγκλημα κατά της πατρίδας. Άρα κε Δένδια είστε υπόλογος στον ελληνικό λαό. Πού ακούστηκε τα στρατόπεδα με ότι αυτά κρύβουν, ή δεν κρύβουν, να τα εκχωρούμε στους ξένους. Μόνο εσείς είστε ικανός να το κάνετε. Σε άλλες χώρες θα πηγαίνατε "επί εσχάτη προδοσία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]