Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλικό περιοδικό θα δημοσιεύσει σκίτσα του Μωάμεθ

Τι επιδιώκει το Γαλλικό περιοδικό;  
Σκίτσα του Μωάμεθ ανακοινώσει ότι θα δώσει στη δημοσιότητα το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.
Όπως ανέφερε ο διευθυντής του, "τα σκίτσα θα σοκάρουν όσους θέλουν να σοκαριστούν". Ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ Ερό δηλωσε ότι αποδοκιμάζει τις «υπερβολές» και ζήτησε απ' όλους να επιδείξουν «υπευθυνότητα».

Από την πλευρά του ο Αιγύπτιος ακτιβιτσής που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του για τα γυρίσματα της ταινίας δήλωσε ότι εξαπατήθηκε από τον παραγωγό, του Innocence of Muslims, που πυροδότησε αιματηρές διαδηλώσεις στο μουσουλμανικό κόσμο.

Ο Τζόζεφ Νασράλα δήλωσε ότι έπεσε θύμα «παραπληροφόρησης και δυσφήμισης» και ότι ο κυριότερος παραγωγός της ταινίας αλλοίωσε το περιεχόμενό της χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Έκκληση προς του ηγέτες του μουσουλμανικού κόσμου για να συμβάλουν στην ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας στο CBS: «Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε στον μουσουλμανικό κόσμο είναι ότι, αναμένουμε να συνεργαστεί μαζί μας, για την ασφάλεια των πολιτών μας», ανέφερε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Francis Perrin, the head of the French Atomic Agency in the 1950s and 1960s, when France was helping Israel develop a nuclear weapon against the wishes of the US, once observed that the Israeli bomb was really “aimed against the Americans”."
    http://www.counterpunch.org/2012/09/10/the-greatest-myth-of-american-politics/

    Αυτό για να μη φαίνεται περίεργος ο ρόλος της Γαλλίας: σκίτσα του Μωάμεθ (ποιού τα σχέδια εξυπηρετούνται άραγε από αυτή τη δημοσιοποίηση;), Γαλλικό Ινστιτούτο Πετρελαίου σύμβουλος σε Κύπρο και τώρα Ελλάδα, ευέλικτος στρατηγικός σύμβουλος γκρίζων ζωνών + συνεκμετάλλευσης, κτλ...

    Για εκατομμυριοστή φορά θα κάνω την εξής ερώτηση: αληθεύει ότι τα ΕΛΠΕ δεν κατέθεσαν προσφορά για το οικόπεδο 12 της Κύπρου διότι, σύμφωνα με τα σεισμικά δεδομένα που τους έδωσαν, υπήρχε μόνο 10% πιθανότητα να βρεθεί ένα μικρό κοίτασμα;...

    Η ερώτηση αυτή, μαζί με την αντίστοιχη για το διαγωνισμό σεισμικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα, είναι αφιερωμένη με πολύ αγάπη στην ΕΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]