Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Gazprom θέλει να αγοράσει το ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Αλεξανδρούπολη

Κοντά σε μία πολύ μεγάλη επιχειρηματική πρόκληση βρίσκεται η Αλεξανδρούπολη.
Η εταιρεία Gazprom ενδιαφέρεται για να αγοράσει το ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ που ανήκει σήμερα στην οικογένεια της Grecotel της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ρωσικός κολοσσός είναι διατιθεμένος να δώσει περισσότερα από 18 εκ. ευρώ για την αγορά του.
Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε καλό δρόμο , ενώ αν γίνει η αγορά του, τότε η Αλεξανδρούπολη εκτοξεύεται πολύ ψηλά στο επιχειρηματικό τοπίο, αφού η επιλογή της Gazprom να επενδύσει σε αυτήν την περιοχή, σημαίνει πολλά.
Αν μάλιστα δωθεί το λιμάνι σε Ρωσικό όμιλο τότε η πρωτεύουσα του Έβρου θα γίνει πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]