Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβερνο-τρομοκρατία γίνεται το ισχυρό όπλο καταστολής των πολιτών

Κεδίκογλου: «Ή τα καταφέρνουμε ή τα χάνουμε όλα»   

Όλα ή τίποτα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί στη ΝΕΤ, προσφέροντας -φυσικά- και την κατάλληλη ποσότητα δόσης τρομοκρατίας των πολιτών.

Βέβαια, ο κ. Κεδίκογλου ξέχασε πως προεκλογικά άλλα έλεγε ο ίδιος και ο πρόεδρός του Αντώνης Σαμαράς. Αλλά, είπαμε, η ασυνέπεια είναι το συνεπέστερο προσόν των πολιτικών. Το αν καταστραφεί η χώρα ελάχιστα τους ενδιαφέρει, αφού πρώτιστο μέλημα και στόχος είναι η διατήρηση – συντήρηση του κόμματος, το οποίο υπερέχει όλων των πολιτών, όλων των νόμων και φυσικά της ίδιας της χώρας. 

Όπως τόνισε, ο κ. Κερδίκογλου απευθυνόμενος προφανέστατα προς τους Έλληνες πολίτες, «βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή», «ή τα καταφέρνουμε ή τα χάνουμε όλα». Αυτή είναι η δόση τρομοκρατίας. Αυτό είναι το όπλο της υποταγής. Ακολούθησέ με, για να έχεις την ελπίδα (ναι, την ελπίδα που διαφήμιζε η Νέα Δημοκρατία προεκλογικά) πως θα ζήσεις. Εάν δεν τα καταφέρουμε, τότε οι πολιτικοί θα χάσουν την εξουσία (λίγο αμφίβολο, αλλά ας το αποδεχθούμε γιατί υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα το λιγότερο που θα χάσουν να είναι η εξουσία), ενώ οι πολίτες –όλοι οι άλλοι δηλαδή, θα χάσουν τα πάντα! 

Ανέφερε ότι οι αποφάσεις είναι δύσκολες, τα μέτρα είναι οδυνηρά αλλά είναι τα τελευταία, προσθέτοντας ότι θα συνοδευτούν άμεσα από αναπτυξιακά μέτρα, για να γλυκάνει το φαρμάκι και για να δώσει προοπτική. Μόνο που, ξέχασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να αναφερθεί στα αναπτυξιακά μέτρα. Να βγάλει έναν λόγο, όπως ο Σαμαράς στο Ζάππειο Ι, στο Ζάππειο ΙΙ κ.ο.κ. Όμορφη πολιτική, ελληνικά πλασμένη, γεμάτη αοριστολογίες και σερβιρισμένη με την ανάλογη ποσότητα κυβερνο-τρομοκρατίας, προκειμένου να «δέσει το γλυκό».

Ερωτηθείς ο κ. Κεδίκογλου αν είναι δίκαια τα μέτρα για μισθωτούς και συνταξιούχους, παρατήρησε ότι η οικονομία ήταν πολύ στρεβλά δομημένη και ότι έχει επιβαρυνθεί υπέρμετρα ο ιδιωτικός τομέας, ενώ έδωσε έμφαση στην πάταξη της ανεργίας. Προτεραιότητα μας πρέπει να είναι πως θα ενταχθούν εκ νέου στην αγορά εργασίας οι 1,2 εκατομμύρια άνεργοι που ζουν στο περιθώριο. 

Το πώς θα συμβεί αυτό, ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας του καθενός από όλους εμάς, αφού δεν υπάρχουν αναπτυξιακά μέτρα, επειδή δεν υπάρχουν χρηματοδοτήσεις που θα τα στηρίξουν. Βέβαια, κουβέντα δεν έκανε ο κ. Κεδίκογλου για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, αφού είναι πάγια απόφαση της τρικολόρ κυβέρνησης να μην δημιουργήσει ρήγματα ανασφάλειας στον κομματικό στρατό που έχει δημιουργηθεί και που (παρα)σιτίζεται από τον Ελληνικό λαό. Παιχνίδια με κομματικούς στρατούς απαγορεύονται. Είναι προτιμότερο να εξαθλιωθούν όλοι οι άλλοι (εκείνοι δηλαδή που δεν μπόρεσαν να μπούνε στο δημόσιο ή που δεν έσκυψαν το κεφάλι τους στους «αγάδες» βουλευτές ), παρά να αποδομηθεί το ισχυρό όπλο του καθεστώτος.

Μετά τις τελευταίες αυτές δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου, καθίσταται πλέον απολύτως σαφές πως η κυβερνο-τρομοκρατία θα αποτελέσει τον ισχυρό μηχανισμό καταστολής των πολιτών, οι οποίοι καταστρέφονται και δεν πρέπει να αντιδράσουν στο λάθος μνημόνιο, στο λάθος φάρμακο, στον λάθος γιατρό και στον λάθος διασώστη. Σωστά;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]