Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα...


ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση ξιφουλκούν για την λαθρομετανάστευση!

Γιατί δεν κάνουν ένα δημοψήφισμα, προκειμένου να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός και να απαλλαγούν οι ίδιοι από το "βάρος" της απόφασης για τους λαθρομετανάστες; Μήπως επειδή στην πραγματικότητα θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα; Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες επειδή επέλεξαν την χώρα μας ως τόπο διαμονής τους; Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις οργανωμένες ομάδες "πολιτών" του ΣΥΡΙΖΑ που πίεζαν και πιέζουν για την ελεύθερη είσοδο και διαμονή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα; Είναι δυνατόν εκείνοι που δεδηλωμένα είναι υπέρ της εισαγωγής λαθρομεταναστών (γνωρίζοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτό) να λύσουν το πρόβλημα στο οποίο οι ίδιοι συνετέλεσαν για να δημιουργηθεί;

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με αφορμή τα μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης!

Για καλλιέργεια ρατσιστικών απόψεων μέσα στους κόλπους της κοινωνίας και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την αποτυχημένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εξαγγελίες για αλλαγή του νομικού πλαισίου περί ιθαγένειας.

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί εντύπωση η σιωπή του ΠΑΣΟΚ, επί των ημερών του οποίου ψηφίστηκε ο νόμος Ραγκούση, αλλά και η «ένοχη καθυπόταξη της ΔΗΜΑΡ στα κελεύσματα της δεξιάς κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας».

«Η απόλυτη υπαναχώρηση της ΔΗΜΑΡ και η πλήρης αποδοχή της σκληρής και μισαλλόδοξης ιδεολογικής ατζέντας της ΝΔ στο ζήτημα της ιθαγένειας απο τελεί πραγματικό πολιτικό στίγμα για ένα κόμμα που θέλει να αποκαλείται αριστερό και που τα στελέχη του είχαν συμβάλει στη θετική επεξεργασία των ρυθμίσεων Ραγκούση, παρουσιάζοντας μάλιστα και βελτιωτικές προτάσεις», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Απάντηση κυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ για το νόμο περί ιθαγένειας

Η κυβέρνηση «θεωρεί πρόταγμα την έναρξη ενός διαλόγου για την εναρμόνιση του δικαίου ιθαγένειας με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών με αφορμή σχετική δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΣ, η αυστηροποίηση του δικαίου ιθαγένειας κρίνεται απαραίτητη, διότι η κυβέρνηση «δε θέλει να καταστεί η Ελλάδα "αποθήκη ανθρώπινων ψυχών" και κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον υφιστάμενο νόμο που αποτελεί "διεθνή πρόσκληση" προς τους παράνομους μετανάστες και εμπόρους». Παράλληλα, εκτιμάται ότι «η δυνατότητα ενσωμάτωσης μεταναστών στη χώρα είναι περιορισμένη πια» ενώ «η ελληνική οικονομία δεν αντέχει πλέον να χρηματοδοτεί από μόνη της, δηλαδή χωρίς ευρωπαϊκή υποστήριξη, αυτονόητα κόστη για την παιδεία, την υγεία, τη μέριμνα μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας».

Η ίδια ανακοίνωση επισημαίνει είναι αναγκαίο να ανοίξει ο διάλογος για το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο με τους κυβερνητικούς εταίρους όσο και με όλες τις πολιτικές δυνάμεις και να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συνεννόηση.

«Είναι απορίας άξιο γιατί ο διάλογος αυτός τρομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ όταν το θέμα απασχολεί και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη», καταλήγει η ανακοίνωση.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εχει σημασια τι λενε τωρα , κατοπιν εορτης τα ανθελληνικα εκτρωματα ;

    ΟΛΟΙ τους , εκτελεσαν κατα γραμμα τας διαταγας και ανοιξαν τις κερκοπορτες στους εποικους .
    Αν δεν τους διωξουμε ΕΜΕΙΣ , η , καποιος ΑΛ-ΛΟΣ , η Ελλας σε συντομο χρονικο διαστημα θα ειναι κολαση . Διοτι η Αληθεια ειναι οτι η "Αραβικη" κολαση ,(ανοιξη την λεει ο σατανας)ειναι ΕΔΩ .
    Εκατονταδες χιλιαδες Χριστιανοι ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ στην ΠΑΡΙΟΧΗ μας , αλλα και πολλοι Ελληνες , περασαν απο τα λεπιδια τους και στην Πατριδα .
    Η Λυσι του καρκινωματος , ειναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ .
    Εξορια των υπευθυνων (300+1 επι 12 ).

    ΜΟΝΟ με ΕΛΛΗΝΑ ηγετη και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ πολιτικους , η θλιβερη κατασταση , θα παρη τον δρομο του Θεου και θα Ελευθερωθουμε απο τους δια-βολους . Που καλοδεχονται οι Εφιαλτες αχυρανθρωποι και προστατευουν οι οπαδοι του Χαους και της Αναρχιας , γιατι ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ , θελει σκλαβους .Και επειδη ο Ελληνας δεν αντεχει την σκλαβια , εφεραν τους καινουργιους κατοικους .

    Πολεμος γινεται και Εαλω η Ελλας και οποιος ακουει τους Νενεκους και ελπιζη , οτι αυριο δεν θα ειναι η σειρα του για λεπιδι , ας ετοιμαση τα της ταφης του , διοτι μας Εθνοκτονουν .

    Οι σωφρονες , οχυρωθηκαν και σηκωσαν ψηλα την Γαλανολευκη και ΠΟΛΕΜΟΥΝ για του Χριστου την πιστη την Αγια και της Πατριδος την Ελευθερια .

    Αμαρτησαμε σε Θεο και ανθρωπους , και αμαρτιαι Εθνοι ελαττονουσι .
    Καλη Φωτηση και καλη δυναμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]