Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το "ισοδύναμο" της εξόντωσης και το "ισοδύναμο" της παραπλάνησης του λαού


Η "ομοιοπαθητικές" εφαρμογές της κυβερνητικής κοινοπραξίας και της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι σίγουρο πως δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο να βρεί έναν τίτλο για το κεφάλαιο που θα αφορά την 5η κατά σειρά χρεοκοπία της Ελλάδας και αυτό διότι η ιστορική αναφορά σε αυτή την περίοδο αναγκαστικά θα περιγράφει μία διπλή χρεοκοπία, εκείνη της πολιτικής και των ιδεολογιών και εκείνη της οικονομίας.

Η ουσία της σημερινής χρεοκοπίας δεν βρίσκεται σε εκείνα τα μεγέθη που έχουν περιγράψει με ενάργεια οι λίγοι ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι οικονομολόγοι, ούτε φυσικά στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της τρομοκρατίας των "ισχυρών". Η πηγή αυτής της εθνικής "φυματίωσης" βρίσκεται απλωμένη στο μεγαλύτερο μέρος των δύο "πνευμόνων" της... δημοκρατίας.
Εκείνων δηλαδή των κομματικών οργανισμών που θεσμικά συντηρούν στη ζωή αυτό που συνηθίσαμε να λέμε "δημοκρατικό πολίτευμα" και που επί της ουσίας δεν είναι παρά μια δημοκρατικοφανής μορφή της σύγχρονης ολιγαρχίας ή ακριβέστερα της κυριαρχίας των "εκλεκτών" της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας ή των "αρίστων" όπως λένε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Και μια και μιλήσαμε για φυματικούς πνεύμονες ας τους ονοματίσουμε κιόλας μιας και αυτό το χτικιό δεν κρύβεται, αλλά βγαίνει σαν ρυπαρός και μολυσματικός βήχας απο "δεξιά" και "αριστερά" στόματα.

Ακούσαμε λοιπόν τον βήχα της κυβερνητικής κοινοπραξίας που σαν επιθανάτιο σφύριγμα σχημάτιζε δύο λέξεις: "ισοδύναμα μέτρα". Μέτρα δηλαδή που θα έχουν την ίδια δύναμη με εκείνα που διέταξαν οι ξένοι για την εξόντωση του λαού.Είπαν οι ξένοι: " αν θέλετε να σας αφήσουμε να ζήσετε έστω και σαν δουλοπάροικοι θα πρέπει κατ αρχάς να κόψουμε σε όλους το δεξί χέρι και να σας βγάλουμε το αριστερό μάτι".
Και η κοινοπραξία του Σαμαρά - Βενιζέλου- Κουβέλη για να μην φανεί ότι δεν έχει στάλα πατριωτισμό λέει στα ξένα αφεντικά: "Εμείς προτείνουμε αντί για το δεξί χέρι να κόψουμε το αριστερό και αντί να εξορύξουμε το αριστερό μάτι να σας προσφέρουμε το δεξί".

Αυτό είναι ένα "δίκαιο ισοδύναμο μέτρο που θα δεχτούν οι πιστωτές μας και θα δώσει μια σχετική ανακούφιση σε όσους είναι δεξιόχειρες".

Απο την άλλη ο "αριστερός" πνεύμονας που το μεγαλύτερο μέρος του καλύπτεται απο τις μεταλλάξεις της αριστεράς παράγει ένα άλλο βήξιμο εξ ίσου ρυπαρό;

Eνας χτικιάρικος βήχας που πότε ακούγεται σαν ακύρωση, πότε σαν επαναδιαπραγμάτευση και πότε σαν απαγκίστρωση απο το μνημόνιο.

Ένας βήχας που μυρίζει όμως έντονα τραπεζική προστασία και καπιταλισμό.
Αντε τώρα να περπατήσεις ανάμεσα σε τόσους φυματικούς...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]