Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Ο Λοβέρδος είναι ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων!"


«Ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων» αποκάλεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας, τον Ανδρέα Λοβέρδο. Άμεση ήταν η αντίδραση του τέως υπουργού Υγείας, ο οποίος τον χαρακτήρισε «άνανδρο» και τον κάλεσε να κατονομάσει τα συμφέροντα.

«Αν δεν πει ποια είναι τα συμφέροντα, είναι συκοφάντης με μπλούζα λευκή». Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών να ζητήσει συγγνώμη, για να πάρει την απάντηση:

«Αυτό έλειπε, να σας ζητήσουμε και συγγνώμη».

Η κόντρα των δύο στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ άναψε για τα καλά όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε από την πλευρά του πως «ο Δημήτρης Βαρνάβας το παίζει γιατρός» για να του απαντήσει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών πως «αυτός είναι γιατρός και δεν το έπαιζε υπουργός, όπως έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος με τους 46 παρατρεχάμενούς του».

Ο πρώην υπουργός, εξοργισμένος, αποκάλεσε «δειλό, ψεύτη, συκοφάντη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» τον Δημήτρη Βαρνάβα και τον κάλεσε να αποδείξει με στοιχεία αυτά που είπε εναντίον.

Μάλιστα τον κάλεσε να αναφέρει δημοσίως και να κατονομάσει τα συμφέροντα για τα οποία τον κατηγόρησε.

Ο Δημήτρης Βαρνάβας επέμενε όμως προκαλώντας τον Ανδρέα Λοβέρδο αν θέλει να του κάνει μήνυση, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση προτίμησε να δώσει σε τοκογλύφους 430 εκατομμύρια ευρώ και να αφήσει να ψοφήσει το σύστημα Υγείας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Απόλυτο δίκο έχει ο γιατρός.
    Αλλά τώρα το κατάλαβε κι αυτός ???
    Ποιούς να κατονομάσει δηλαδή, τους ήδη γνωστούς...
    Ειναι όλοι αυτοί (τα Αφεντικά) που θέλουν να πάρουν τα πάντα στο κλάδο Υγείας.(ιδιωτικοποιήσεις) Νοσοκομείων, Φαρμακείων,Δουλεία Ιατρών κλπ.
    Για αυτό και τα διέλυσε όλα.
    Δηλαδή ακολούθησε και αυτός πρακτικές Ραγκούση(Φορτηγά, ταξί) κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝ/ΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ... Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ... ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΛΗΓΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ (ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ)... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη, δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε εμένα για το σχετικό κείμενο. Στην περιπτωση που όντως απευθύνεσαι σε εμένα, προφανώς σου διέφυγε η πηγή που παραθέτω στο κάτω δεξί μέρος της ανάρτησης. Σχετικά με τον κύριο Λοβέρδο έχω κάνει παλαιότερα ανάρτηση, όπου παρουσίαζα επώνυμες καταγγελίες γονέων παιδιών που έχουν καρδιολογικά προβλήματα... Τέλος, για να κλείσω το θέμα Λοβέρδου, ο οποίος θα πρέπει να δεχθεί δικαστική έρευνα για τα πεπραγμενα του, θα γράψω πως δεν ασχολούμαι με καμικάζι του ΔΝΤ. Ο άνθρωπος αυτός κατέστρεψε τα πάντα σε όλα τα υπουργεία που ανέλαβε. Το έργο του είναι και η υπογραφή της πολιτικής του παρουσίας. Είναι καλός στους μονολόγους, αλλά από εκεί και πέρα... ουδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ... ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ... ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και επαυξάνω. Ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Αλλιώς κανείς δεν θα γνωρίζει την κάθαρση

      Διαγραφή
  4. Για δεστε ρε τις πουτανες των τοκογλυφων που απειλουν κιολας , αντι να πανε να χωθουν μονοι τους στους ταφους τους .
    Αλλα και ο γιατρος (οι) τοσα χρονια που ηταν ; Μαλλον θα ηταν μπουκωμενοι και δεν θα προλαβαιναν να πουν δυο λεξεις για την ξεφτιλα .
    Αλλα αν ειναι και οπαδος των Αθεων συριζαιων και Απατριδων ρεμαλιων , καλο θα ειναι να παει παρεα με αυτους τους γραικυλους που κατηγορει και να δεση μια πετρα στο λαιμο του και να φουνταρουν αγκαλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]