Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Fitch: Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ τότε θα υποβαθμιστεί η Γερμανία!

Καμπάνα του οίκου Fitch προς το Βερολίνο που ασκεί συνεχώς πιέσεις και με κινήσεις τρομοκρατίας διατηρεί το αρνητικό προεκλογικό κλίμα για πιθανολογούμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ο επικεφαλής οικονομόλογος του οίκου Paul Rawkins λέει ότι αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, τότε θα υποβαθμιστεί η Γερμανία, χάνοντας το “ΑΑΑ” που είναι η ανώτατη αξιολόγηση! Παράλληλα, είπε ότι εκτός της Γερμανίας θα υποβαθμιστούν και άλλες χώρες της Ευρωζώνης λόγω της μετάδοσης της κρίσης.

Μιλώντας στη Realnews, o επικεφαλής των αναλυτών του οίκου για την Ελλάδα δηλώνει ότι οι ελληνικές εκλογές αποτελούν ορόσημο για το μέλλον του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος.
Τώρα αν απορείτε πως η Fitch παίρνει εμμέσως το μέρος της Ελλάδας; Ο οίκος παίζει τον παιχνίδι των ΗΠΑ…

Αν η κρίση δεν φύγει από την Ευρωζώνη και οι ΗΠΑ συνεχίζουν να μαστίζονται από την ύφεση, ο Ομπάμα κινδυνεύει να μην επανεκλεγεί…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]