Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π.Καμμένος: Θέμα εθνικής ασφάλειας η παράνομη μετανάστευση


Τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων «προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια στην ελληνική γειτονιά και στην ελληνική οικογένεια» ζήτησε κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Ελ. Οικονόμου ενημέρωσε τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Κινήματος για θέματα του υπουργείου, ενώ ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στο πλευρό των τριών Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του υπηρεσιακού υπουργού.

Στις δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στο υπουργείο, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως το κύριο θέμα που απασχολεί τον Έλληνα πολίτη είναι η ανασφάλεια η οποία, όπως είπε, «πλήττεται με νέες μορφές εγκληματικότητας, με αναβάθμιση της ποιότητας του εγκλήματος και το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης». Στο σημείο αυτό υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, αφού όπως υποστήριξε, αποτελεί πλέον θέμα εθνικής ασφάλειας.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία για την καλοκαιρινή περίοδο σε σχέση με το Πυροσβεστικό Σώμα, ζήτησε να προσληφθούν άμεσα οι εποχικοί πυροσβέστες για να καλύψουν τις ανάγκες, ενώ για το Λιμενικό Σώμα επανέλαβε την πάγια θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για επιστροφή του στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλώς τα ζήτησε ο Καμμένος, αλλά από που? από ποιόν?
    Από τον ανίκανο και ανύπαρκτο (με τους ίδιους χαρακτηρισμούς όσο ηταν αρχηγός) άνθρωπο ?
    Τις διακηρύξεις / απαιτήσεις αυτές θα έπρεπε να τις συζητά με όλους τους ..... πολιτικούς αρχηγούς και ήδη να έχει χαραχθεί κοινή γραμμή, μαζί με άλλες απαραίτητες προτεραιότητες...
    Φτάνουν πιά τα επικοινωνιακά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]