Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαρήγα: Να είμαστε έτοιμοι για πιθανή άναρχη πτώχευση

Στο ενδεχόμενο της άναρχης πτώχευσης, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την μέγιστη λαϊκή αυτενέργεια, σημείωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πιθανή είναι η στάση πληρωμών για μισθούς και συντάξεις δήλωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία μίλησε απόψε σε συγκέντρωση στο Κερατσίνι.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα κάλεσε το λαό να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ και να αφήσει εκτός την Χρυσή Αυγή.
Σημείωσε ότι στο ενδεχόμενο της άναρχης πτώχευσης, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την μέγιστη λαϊκή αυτενέργεια, ώστε ο λαός να εξασφαλίσει φάρμακα και τρόφιμα προσθέτοντας ότι «δεν κινδυνολογούμε, ούτε θέλουμε τέτοιες εξελίξεις, αλλά αυτή η εξέλιξη είναι υπαρκτή και πιθανή».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μόνη λύση και παρηγοριά η λαϊκή αυτενέργεια και η αλληλεγγύη μεταξύ μας, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο σε αυτό που έρχεται και κυρίως τον αδύναμο και αναγκεμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν συμφωνεί η δέν συμφωνεί κάποιος με το Κ.Κ.Ε. δέν έχει τόση σημασία,όσο έχει πως στις δύσκολες ώρες που έρχονται αυτό το κόμμα κάτι μου λέει πως θα είναι δίπλα στον λαό, και θα τον οργανώση.
    Αυτό ακριβώς φοβούνται οι εδώ εντολοδόχοι τις Νέας Τάξης Πραγμάτων και τα ιμπεριαλιστικά διευθηντήρια τους.
    Το βλέπει αυτό κανείς φανερά,αφου οι διαμορφωμένες δημοσκοποίσεις τους το κατεβάζουν έως το 3,2% και αυτόματα γεννιέται το εξής παράδοξο ερώτημα.
    Γιατί τόσο μένος,και ένας απήθμενος αντικομουνισμός;
    Η απάντηση είναι πως δέν το φοβούνται για την κοινοβουλευτική του παρουσία αλλά για την διαχρονική του οργάνωση και σεισπείρωση των στελεχών και των μελών του.
    Αυτό είναι το πρόβλημα τους,δέν θέλουν στο χάος που έρχεται ο Ελληνικός λαός να έχει εναλακτική λύση,θα ήταν τραγικό για τους σχεδιασμούς τις Παγκόσμιας Χρηματιστιριακής Υπερκυβέρνησης.

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]